Dr. Albert Flipout’s one CAN band

01:11 8/12/2011 - Πηγή: Mixtape

Αρκετά με τον Josh T. Pearson. Ώρα να πούμε για ποιο λόγο επιλέξαμε να μας κάνει την τιμή να ανοίξει την βραδιά στο Bios το ερχόμενο Σάββατο o Dr. Albert Flipout και η one CAN band του με τον Mickey Pantelous!Πάμε από τα βασικά.

Ο Dr. Albert Flipout είναι μια ιστορία ολόκληρη μόνος του. Όπως και ο φίλος του ο Mickey Pantelous άλλωστε.

Ο Dr. Albert Flipout γεννήθηκε άνθρωπος το 1913 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Πέρασε πολλά. Μην σας τα πούμε όλα εμείς. Τα εξιστορεί

όλα ο ίδιος άλλωστε στo προφίλ του στο facebook. Σημασία έχει ότι εκεί στα μέσα των ‘70s ένα απόρρητο πείραμα της NASA που πήγε – παραδόξως και κατά λάθος – καλά τον μετέτρεψε σε κονσερβοκούτι . Δραπέτευσε, πέρασε ακόμα περισσότερα – εκείνος τα λέει – ώσπου το καλοκαίρι του 2006, σκόνταψε πάνω του σε μια ερημική τοποθεσία της Μυτιλήνης  ένας ανόητος bluesman, ο  Mickey Pantelous. Από τότε οι δυο τους συνεργάζονται, ο Dr. Albert Flipout, το κονσερβοκούτι κρουστά με την μαύρη καρδιά γηραιού bluesman, και ο Mickey Pantelous, o Ελληνοδανός μοναχικός ιδιόρρυθμος μουσικός που από one man band, έγινε one CAN band για χάρη του Flipout.

O Mickey Pantelous μαζί με τον Dr. Albert Flipout βουτάνε στα βάθη των blues, της Americana και της country, και με πολύ ιδιόρρυθμο και σκοτεινό χιούμορ διηγούνται ιστορίες, όπως κανείς άλλος στη χώρα μας. Και γι’αυτό παραμένουν πραγματικά μοναδικοί και ταυτόχρονα παραγνωρισμένοι, αν και το περσινό album τους με τίτλο “Can’t Find My Pills” κυκλοφόρησε από την Spinalonga Records.

Όταν σκεφτόμασταν λοιπόν, ποιος θα ήταν ο πιο ιδανικός καλλιτέχνης για να ανοίξει την βραδιά του ερχόμενου Σαββάτου στο Bios, κάποιος που να ταιριάζει με την onstage περσόνα του Josh T. Pearson, βρεθήκαμε σε έναν βρώμικο σοκάκι, στο βάθος του οποίου ακουγόταν ο Dr. Albert Flipout’s One Can Band του Mickey Pantelous. Και χαρήκαμε πολύ που δέχτηκαν.

Οι πόρτες του Bios το βράδυ του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου θα ανοίξουν στις 22:30.
Ο Dr. Albert Flipout με την One Can Band του Mickey Pantelous θα πάρουν τη θέση τους πάνω στη σκηνή στις 23:00, και ας μην κάνετε το λάθος να τους χάσετε.

Η προπώληση των περιορισμένων εισιτηρίων συνεχίζεται προς 17 ευρώ  από το Vinyl Microstore (Διδότου 34), από το Bios (Πειραιώς 84) καθημερινά από τις 11:00 έως τις 18:00 και online από το bios.gr

Νωρίτερα το Σάββατο, στη 1 το μεσημέρι, ο Mickey Pantelous παρέα με τον Dr. Albert Flipout θα επισκεφθούν τα στούντιο του Indieground Radio στην εκπομπή “Disconnected” της Lady Lanalush, ενώ αν θέλετε ακόμα περισσότερο Dr. Albert Flipout και Mickey Pantelous θα εμφανιστούν στο Santa Botella (Πανόρμου 115Α) την ερχόμενη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο video του Dr. Albert Flipout’s One CAN Band

Click here to view the embedded video.

Και δείτε οπωσδήποτε τα παρακάτω φιλμάκια μικρού μήκους με πρωταγωνιστές τον Dr. Albert Flipout και τον Mickey Pantelous

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Click here to

Keywords
Τυχαία Θέματα