Introducing… The Rattler Proxy

17:33 16/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Ένα κάπως καθυστερημένο ίσως  ”introducing…” σε ότι πιο βρώμικο έχουμε αυτή την στιγμή στην Αθήνα με αφορμή την συναυλία τους στο No Central την Παρασκευή.

Όπου The Rattler Proxy, οι κύριοι Μάκης Παπασημακόπουλος και Δημήτρης Πιχλιάβας. Ένα χρόνο τώρα σχεδόν καίνε μηχανήματα, σύνθια, σαμπλιέρες, drum machines και άλλα κατασκευάσματα του διαβόλου, ματώνουν στις πρόβες τους σε υπόγεια και στα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού live

τους έως τώρα, αγοράζουν νέο εξοπλισμό,  τον καίνε και αυτόν, αγοράζουν  και πάλι εξοπλισμό πετάνε στα σκουπίδια τις έως τότε ηχογραφήσεις τους σε άλλη μία κρίση τελειομανίας και επαναηχογραφούν το υλικό τους από την αρχή, αυτή τη φορά με την πολύτιμη βοήθεια του Stephen Fleming. Σύντομα περιμένουμε και την πρώτη τους κυκλοφορία, ένα 7″ single στην Just Gazing Records.

Αναλογικά synths, παραμορφώσεις, το volume στα ύψη, και καλομελετημένη live performance στα όρια της ολομέτωπης επίθεσης, με τους Suicide στο εικονοστάσι λοιπόν αυτή την Παρασκευή στο  No Central  στον 3ο όροφο της οδού Πρωτογένους 8, Ψυρρή από τους The Rattler Proxy.

Μαζί τους οι †FLESH UNITED† , το νέο synch punk ντουέτο των Hawk Haven (x-Phoenix Catscratch) και Unhuman (SYNDROMe94), οι οποίοι θα μοιράσουν στο live και την πρώτη τουw κασέτα σε 30 αντίτυπα.

Παρακάτω ακούτε τις τελευταίες μίξεις 4 χαρακτηριστικών κομματιών των The Rattler Proxy.


Keywords
Τυχαία Θέματα