O Shyheim στο K44!

19:56 2/11/2011 - Πηγή: Mixtape

Μια βραδιά “ότι πρέπει” για φανατικούς του hip-hop θα είναι η Παρασκευή 4/11/11 καθώς εμφανίζεται στην Αθήνα ο νεοϋορκέζος ράππερ Shyheim.

Ο Shyheim (κανονικό ονομα: Shyheim Dionel Franklin) ξεκίνησε την καριέρα του ξεπηδώντας μέσα από την κολλεκτίβα των Wu-Tang στα early 90s και σε ηλικία μόλις 14ετών με το single ‘On And On‘. Πριν καλά καλά φτάσει τα 20 είχε καταφέρει όσα άλλοι δεν έχουν κανει σε

μια ζωή: Δύο επιτυχημένα hip-hop άλμπουμ, βασικό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά αλλά και ρόλους σε ταινίες όπως τα Original Gangstas, In Too Deep και The Preacher’s Wife.

Μετά όμως από μια μεγάλη ανάπαυλα στην καριέρα του (λόγω και προβλημάτων με τον νόμο που τον οδήγησαν και πίσω από τα σίδερα για αρκετό διάστημα στις αρχές των 00s), o Shyheim έχει πλέον επιστρέψει για τα καλά εχοντας ήδη δύο άλμπουμ μέσα από την δική του Bottom Up (The Greatest Story Never Told – 2004 και Disrespectfully Speaking – 2009) και ετοιμάζοντας αυτόν το καιρό ακόμα ένα.

Ο Shyheim εμφανίζεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στο Τώρα Κ44 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30, Είσοδος Ελεύθερη). Support: Spike69, Elephant Finix, Booker, Circo Inverso.

Shyheim – ‘Staten Island (feat. Reez Fox, Castro & Nizzle)’

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα