Introducing…Plastic Flowers

19:03 28/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Για τους Plastic Flowers τα είχαμε πει λίγο καιρό πριν και σήμερα έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε το δεύτερο τους ΕΡ, με τίτλο Natural Conspiracy.

Οι Plastic Flowers εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και αποτελούν το προσωπικό σχήμα του Γιώργου Σαμαρά. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν το Meltdown ΕΡ, το οποίο μπορείτε

να ακούσετε μέσω της σελίδας τους στο bandcamp, να το κατεβάσετε και να το αγοράσετε σε limited edition κασέτα!

Από το δεύτερο αυτό ΕΡ τους, προέκυψε και το πρώτο τους βιντεοκλίπ για το κομμάτι Fake Leaves. Το βίντεο είναι γυρισμένο εξ ολοκλήρου στο Λος Άντζελες και σκηνοθετημένο από τον Micah Van Hove που έχει δουλέψει παλιότερα με τους Coma Cinema και Happy Trendy.

Το συγκρότημα έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία του στο εξωτερικό, καθώς το πρώτο κομμάτι από το Natural Conspiracy, Civilized συμπεριλήφθηκε στην BIRP! Indie Playlist (a.k.a. Blalock’s list) του Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να ακουστεί η μουσική τους αρκετά και εκτός συνόρων. Πριν από δύο βράδια εμφανίστηκαν ζωντανά στο Λονδίνο, ενώ σχεδιάζουν και την πρώτη τους περιοδεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Το Natural Conspiracy, το οποίο μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, κυκλοφορεί σήμερα σε ψηφιακή μορφή, για δωρεάν download -ή με ελάχιστο αντίτιμό- ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και σε βινύλιο.


Links:

weareplasticflowers.com
plasticflowers.bandcamp.com
facebook.com/PlasticFlowers

Keywords
Τυχαία Θέματα