Listen Up: Out Of The Darkness: The Best Of Organized Noize

11:45 15/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Η ομάδα των hip-hop παραγωγών Organized Noize (Rico Wade, Ray Murray & Sleepy Brown) από την Ατλάντα μπορεί να μην χαίρει της αναγνωρισιμότητας που έχουν άλλοι παραγωγοί του είδους αλλά η δουλειά που κάνει εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες (βλ. Outcast, Goodie Mob, Ludacris, κλπ) έχει διαμορφώσει εν πολλοίς τον ήχο του hip-hop όχι μόνο στον Αμερικάνικο Νότο αλλά σχεδόν στο σύνολο

του και πέρα από αυτό αφού γεύτηκαν και mainstream επιτυχίες χάρις στις παραγωγές σε r’n'b  ονόματα όπως οι TLC, En Vogue, κλπ.

Ο Trackstar the DJ σε συνεργασία με το The Smoking Section παρουσιάσαν πρόσφατα ένα εξαιρετικό mixtape αναδρομής στις παραγωγές των Organized Noize με χορταστικότατο tracklist 50 τραγούδιων -βλέπε εικόνα παραπάνω- με την συμμετοχή του Big Rube (μέλος της Dungeon Family -χαλαρή κολλεκτίβα μουσικών κ παραγωγών από την Ατλάντα που πήρε το ονομά της από το στούντιο του Rico Wade- και κατά καίρους συνεργάτης των Organized Noize) στην παρουσίαση των κομματιών. Ακούς το Out of the Darkness: The Best of Organized Noize παρακάτω ενώ για όποιον ενδιαφέρεται είναι διαθέσιμο και για δωρεάν download! ATLiens!

Trackstar The DJ – Out Of The Darkness: The Best Of Organized Noize (free download)

Trackstar The DJ – Out Of The Darkness: The Best Of Organized Noize (stream via soundcloud)

Keywords
Τυχαία Θέματα