Madonna VS Super Bowl σημειώσατε Χ

21:43 6/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Η πολυαναμενόμενη performance της (αδιαμφισβήτητης) βασίλισσας της pop στο ημίχρονο του Super Bowl άφησε τους πάντες ικανοποιημένους προσφέροντας υπερθέαμα μέσα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια της Madonna που φρόντισε, φυσικά, να μείνει αλησμόνητο το ντεμπούτο της στο μεγαλύτερο αθλητικό -αλλά και τηλεοπτικό-

γεγονός της χρονιάς στην Αμερική. Και ειδικά φέτος που οι Αμερικάνοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν το event και online μέσω του επίσημου streaming του NBC η θέαση άγγιξε δυσθεώρητα ύψη. Αν υπολογίσετε, δε, και όσους το παρακολούθησαν, παραλλήλως, από ανεπίσημα streamings σε όλο τον κόσμο θα καταλάβετε και γιατί ακριβώς η Maddy θέλησε να δώσει τον καλύτερο καλό της εαυτό αλλά και γιατί πήρε φωτιά το twitter όλη νύχτα.

Το ημίχρονο ξεκίνησε, τα φώτα -και οι φωτιές- άναψαν, η μουσική πλημμύρισε το γήπεδο της Indianapolis και η Madonna εισήλθε στη σκηνή εντυπωσιακά, όπως της πρέπει, με ένα άρμα που έσερναν σωματώδεις χορευτές ντυμένοι αρχαίοι Έλληνες πολεμιστές (γιατί, όπως έχουμε πει, η Ελλάδα και λίκνο του πολιτισμού είναι αλλά και κορυφαία του δράματος της οικονομίας που ζει σύσσωμος ο κόσμος, μαζί και η Αμερική φυσικά, σήμερα) και του οποίου ηγούνταν καλλίγραμμες κορασίδες που έκαναν σπονδές.

Η ίδια η Madonna ενδύθηκε το ρόλο της πολεμίστριας και η ίδια (σε μια πολύ σύγχρονη εκδοχή της εννοείται), φώναξε “What are you looking at” και από τα μεγάφωνα ήχησαν οι νότες του Vogue. Με ένα χορευτικό που θύμιζε τη 90′s περσόνα της ξεσήκωσε το κοινό. τα εντυπωσιακά γραφικά που συνόδευαν το show της από το πάτωμα της σκηνής (για τηλεοπτικούς λόγους) ακολούθησαν το ρυθμό και έφτασαν, μαζί της, στο κομμάτι Music κατά τη διάρκεια του οποίου είδαμε μέχρι και ακροβατικά σε σκοινί (όχι από την ίδια που παραπάτησε κιόλας σε κάτι καλώδια αλλά καθόλου δεν προβληματίστηκε) αλλά και την Madgesty να σκαρφαλώνει στους ώμους του RedFoo των LMFAO που, στο μεταξύ, έκαναν το dj set τους στο background και να δίνει τη σκυτάλη στο δικό τους κομμάτι Sexy and I Know It συμμετέχοντας κιόλας με περισσό χιούμορ. Αμέσως μετά μεταμορφώθηκε σε cheerleader, ανάμεσα σε δεκάδες άλλες cheerleaders που είχαν πάρει τη θέση των πολεμιστών επί σκηνής, για να τραγουδήσει το νέο της τραγούδι Give Me All Your Luvin με τη βοήθεια της M.I.A. που βρέθηκε μαζί της στη σκηνή, όπως και η Niki Minaj -που συμμετέχουν και οι δύο στο νέο άλμπουμ της Madge. Στα φωνητικά του επόμενου τραγουδιού της που δεν ήταν άλλο από το Express Yoourself βοήθησε ο ιδιαίτερα δημοφιλής στην Αμερική Cee Lo Green που αυτή την περίοδο είναι και μέλος της κριτικής επιτροπής στον τηλεοπτικό διαγωνισμό τραγουδιού του NBC The Voice. O Cee Lo Green ανυψώθηκε στους ουρανούς μετά της Αυτού Μεγαλειότητάς της που καλυμμένη πια με έναν μαύρο μανδύα τραγούδησε το Like A Prayer συνοδεία της gospel χορωδίας καθώς ανέβαινε στους ουρανούς για να εξαφανιστεί Like A Mystery.

Δείτε παρακάτω όλα αυτά τα οποία σας περιγράψαμε μόλις, χωρίς το middle finger της M.I.A. το οποίο κόπηκε στο μοντάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα