O Charlie Sheen επιστρέφει στην τηλεόραση

Πρωταγωνιστής ήταν και πρωταγωνιστής θα παραμείνει ο ημίτρελος (;) ηθοποιός που προξένησε τόσα προβλήματα ώστε να εκδιωχθεί από το sitcom Two and a Half Men στο οποίο διέπρεπε για χρόνια.

Η κωμική (…) σειρά Anger Management, βασισμένη στην ομότιτλη ταινία έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται από το κανάλι FX και η προγραμματισμένη της πρεμιέρα έχει τοποθετηθεί στην καλοκαιρινή σεζόν του καναλιού.

Ο Charlie Sheen υποδύεται έναν θεραπευτή που ασχολείται

με την διαχείριση θυμού αλλά χρειάζεται ο ίδιος περισσότερη θεραπεία και συμβουλευτική από όσο οι ίδιοι οι ασθενείς του. Το δελτίο τύπου του FX με το οποίο ανακοινώθηκε η σειρά δεν κάνει καμία αναφορά στην περίφημη κρίση του ηθοποιού που οδήγησε στην αποχώρησή του από την σειρά Two and a Half Men και τον έκανε πρωτοσέλιδο στα media αλλά και κεντρικό ήρωα στα social media.

Πάντως ο Charlie διατηρεί μεγάλο ποσοστό από τα δικαιώματα της σειράς. Αυτό σημαίνει πως αν το τηλεοπτικό Anger Management είναι επιτυχημένο ο ηθοποιός θα γίνει, και πάλι, πλούσιος -και ας μην πληρώνεται για κάθε επεισόδιο τα υπέρογκα ποσά που λάμβανε για το Two and a Half Men. Το ζήτημα είναι πως η εν λόγω σειρά, στην οποία δεν συμμετέχει πια, εξακολουθεί να κάνει τεράστια νούμερα τηλεθέασης ακόμα και χωρίς αυτόν στο καστ της (αλλά με τον Ashton Kutcher παρόντα) γεγονός που σημαίνει πως το κοινό ελάχιστα ενδιαφέρεται για τα καμώματα του Sheen.

Το FX λαμβάνοντας, φαίνεται, υπ’ όψη του όλες αυτές τις παραμέτρους δεν θα κυκλοφορήσει το νέο σίριαλ ως «FX Original Series» όμως, εάν τα δέκα πρώτα επεισόδια πάνε καλά στις τηλεθεάσεις, θα ανανεώσει τη σειρά για 90 ακόμα διάρκειας μισής ώρας έκαστο.

Keywords
Τυχαία Θέματα