O Ray Gelato θα σας χορέψει αλλά και θα σας μαγειρέψει στο Gazarte

18:14 12/1/2012 - Πηγή: Mixtape

Τον αποκαλούν “Νονό του Swing” και αυτό το Σαββατοκύριακο ο πολύς Ray Gelato με το εξαμελές συγκρότημά του τους The Gelato Giants θα βρεθεί στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι) να αποδείξει τον τίτλο του.

Με το swing και την 50s αναβίωση να κρατούν γερά πια στην Αθήνα, με όλο και περισσότερους να στρέφονται προς τον αστραφτερό ήχο

και το στυλ μια άλλης εποχής, ο ερχομός του μάστορα-διασκεδαστή Άγγλου Ray Gelato πραγματοποιείται την καλύτερη στιγμή, για να τον απολαύσουν οι θιασώτες του είδους.

30 χρόνια στο swing κουρμπέτι, ο Ray Gelato – σαξοφωνίστας και frontman ο ίδιος – έχει επηρρεαστεί από τους καλύτερους, αυτών που το όνομα και μόνο πια έχει γίνει συνώνυμο του hip: Cab Calloway, Louis Prima, ‘Fats’ Waller, Louis Jordan, Dean Martin…

Ο ίδιος από το 1982 που έφτιαξε το πρώτο του group, τους Chevalier Brothers, μέχρι το 1994 που άρχισε να παίζει με τους Ray Gelato Giants, o Ray εξέλιξε το στυλ του, έδωσε πολυάριθμα live, κυκλοφόρησε δίσκους και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές στην Μ. Βρετανία και στην Ευρώπη, συνεχίζοντας την παράδοση των band-leaders δεξιοτεχνών μουσικών που έχουν ως αυτοσκοπό την διασκέδαση όλων όσων τους απολαμβάνουν.

Συχνός επισκέπτης της σκηνής του θρυλικού Ronnie Scotts στο Λονδίνο, αλλά και με εμφανίσεις και στο Royal Festival Hall με τον Robbie Williams αλλά και την Συμφωνική Ορχήστρα του BBC στο Hyde Park, ο Ray Gelato με τους Gelato Giants θα μεταφέρει τις γερές δόσεις fun swing στο Gazarte τα βράδια του Σαββάτου 14 και της Κυριακής 15 Ιανουαρίου.

Ώρα έναρξης: Σάββατο 22.30 /  Κυριακή 21:00
Τιμές εισιτηρίων: A Ζώνη 30 ευρώ / Β Ζώνη 20 ευρώ / Όρθιοι 12 ευρώ

Βέβαια, πέρα από τις συναυλίες που θα δώσει ο Ray Gelato, αυτό που μας έκανε ιδιαίτερη ευχάριστη εντύπωση είναι πέρα από μουσικός είναι και ένας εξαιρετικός μάγειρας, έχοντας ήδη αρκετά βιβλία μαγειρικής στο ενεργητικό του! Extra credits λοιπόν και συμπάθεια για τον βρετανό μουσικό του οποίο της μαγειρικές ικανότητες θα μπορούν να απολαύσουν όσοι επιθυμούν την Κυριακή  15 Ιανουαρίου, στις  17.30, λίγες ώρες πριν την 2η εμφάνισή του στο live stage του Gazarte, σε ένα special menu που ετοίμασε αποκλειστικά για τους θαυμαστές του στην Αθήνα.

Το μενού αναλυτικά θα περιλαμβάνει:

Gazarte Menu by Ray Gelato
(Τιμή/Άτομo 16 ευρώ)

Πρώτο Πιάτο
Ψητή Μελιτζάνα με ταχίνι

Σαλάτα
Μεσογειακή Σαλάτα

Κυρίως Πιάτο
Σπαγγέτι Vongole

Eπιδόρπιο
Μηλόπιτα

Digestif
Grappa

Tηλέφωνα Κρατήσεων: 210 3460347

Κερδίστε προσκλήσεις

Το mixtape.gr σε συνεργασία με το Gazarte προσφέρει 3 προσκλήσεις για να απολαύσουν την συναυλία του Ray Gelato και των Gelato Giants την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21:00.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε email στην διεύθυνση [email protected] με θέμα “Gelato” αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν μ

Keywords
Τυχαία Θέματα