Pre-Reworks Event με Quantic & Alice Russell feat. The Combo Barbaro

14:41 3/5/2012 - Πηγή: Mixtape

Σε πείσμα των καιρών, το εξαιρετικό Reworks Festival θα πραγματοποιηθεί και φέτος τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Και όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, για να ανοίξει η όρεξη, διοργανώνονται και ένα Pre-Reworks Event, ως warm-up, το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαΐου στην Βίλκα Θεσσαλονίκης.

Μεγάλοι

καλεσμένοι του φετινού  Pre-Reworks Event, o Quantic, η Alice Russell και η περίφημη παρέα των Κολομβιανών μουσικών που απαρτίζουν την Combo Bárbaro Band, μία μέρα προτού εμφανιστούν και στην Αθήνα στο Gagarin 205, όπως ήδη γνωρίζουμε.

Ο Βρετανός παραγωγός και πολυοργανίστας μουσικός Quantic, πραγματικό όνομα Will Holland, με βάση πια την Κολομβία, εδώ και 15 χρόνια εξερευνά πάντα μέσω της Tru Thoughts records, τα μονοπάτια της nu-soul , jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής, έχοντας δεκάδες κυκλοφορίες ως Quantic, The Quantic Soul Orchestra, The Limp Twins είτε με το συγκρότημα που έφτιαξε στην Κολοβία τους Combo Bárbaro.

Μια από τις τραγουδίστριες που χαρακτήρισαν με την φωνή της ορισμένες από τις δουλειές του Quantic στο παρελθόν είναι η Alice Russell και φέτος συνεργάζονται και πάλι σε ένα album που θα έχει τίτλο “Look Around The Corner” και κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα, ενώ νωρίτερα  κυκλοφόρησε το ομώνυμο τραγούδι σε 10″ βινύλιο σε περιορισμένα αντίτυπα.

Την βραδιά συμπληρώνουν ο Reboot, μια από τις αποκαλύψεις του περσινού Reworks, ο Noir που έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, η ανερχόμενη dj Laura Jones για πρώτη φορά στην Ελλάδα, καθώς και ο Cayetano – για τον οποίο Θεσσαλονικιό μουσικό και παραγωγό δεν χρειάζονται και ιδιαίτερες συστάσεις, ενώ οι Έλληνες djs Viton, Darktom, George Adi και Ison ολοκληρώνουν με τα dj sets το πλούσιο line up της βραδιάς., Ταμεία _23 ευρώ

Τα εισιτήρια προπωλούνται προς 19 ευρώ στο www.tickethour.com , στα μηχανήματα EASY PAY της Τράπεζας Πειραιώς και στο Metropolis (Τσιμισκή 33, Θεσσαλονίκη)

Την βραδιά του Pre-Reworks Event στα ταμεία θα πωλούνται προς 23 ευρώ.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα