Shia LaBeouf goes full frontal για τους Sigur Rós

11:54 19/6/2012 - Πηγή: Mixtape

Ούτε για χορευτή του το είχαμε ούτε για θαρραλέο full frontal. Και όμως. Ο γλυκούλης, μικρούλης, ξενερωτούλης Shia LaBeouf πέταξε τα ρούχα του και φόρεσε τις πουέντ του (που λέει ο λόγος), άφησε και το μούσι του να μεγαλώσει επίσης, για το τελευταίο video clip των Sigur Rós από την Ισλανδία.

Το video clip του instrumental κομματιού με τίτλο Fjögur Píanó αποτελεί την τρίτη κατά σειρά συνέχεια ενός παράξενου project

του συγκροτήματος στο οποίο δίνουν το ίδιο budget των 10.000 $ και καμία οδηγία σε δώδεκα σκηνοθέτες για να κάνουν ο,τι τους κατέβει ακούγοντας τραγούδια από το δίσκο τους Valtari.

Το video clip του Fjögur Píanó, του τελευταίου track του άλμπουμ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Shia LaBeouf έχει σκηνοθετήσει η Alma Har’el (βραβευμένη πέρυσι στο Tribeca Film Festival για το ντοκιμαντέρ Bombay Beach με το οποίο έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο) και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του συγκροτήματος απεικονίζει, μέσα από τις εικόνες του, ένα ζευγάρι εγκλωβισμένο στον ατέρμονο κύκλο του εθισμού και του πόθου (…).

Keywords
Τυχαία Θέματα