The Queen Is 25: A Tribute To The Smiths

14:33 6/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Ακόμα μια “τυπική” βραδιά – αφιέρωμα στους The Smiths; Εμ… όχι ακριβώς! Θα θυμάστε την περσινή πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή – tribute στο The Queen Is Dead (1986) από το blog The Cover Lovers με τίτλο The Queen Is 25, άλλωστε τα είχαμε πει και από εδώ, όπου Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες διασκεύασαν όλα τα τραγούδια του εμβληματικού αυτού άλμπουμ -ίσως το καλύτερο άλμπουμ των Smiths και από τα

πιο σημαντικά της δεκαετίας συνολικά; Discuss- με αφορμή τα 25 χρόνια κυκλοφορίας του. Και αν τυχόν δεν το είχατε πάρει χαμπάρι, το The Queen Is 25 είναι ακόμα διαθέσιμο για download  εδώ.

Το The Queen Is 25 πλέον φεύγει από τα όρια του απλού tribute album και μετατρέπεται σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα βραδιά – αφιέρωμα στους The Smiths που θα λάβει χώρα στο Gagarin 205 (Λιοσίων 205) την Τετάρτη 7 Μαρτίου.

Μπάντες και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην συλλογή αλλά και νέες προσθήκες όπως η Nalyssa Green, ο Matteus, κλπ, θα εμφανιστούν ζωντανά παίζοντας τις δικές τους εκδοχές στα τραγούδια του The Queen Is Dead αναμέσα σε dj-sets από ιδιαίτερους γνώστες / φανς των Smiths όπως ο Θοδωρής Κανελλόπουλος, ο Παναγιώτης Μενέγος (Laternative, Athens Voice) και ο Anthony Flipside (resident dj στο MAD Club) που θα ανοίξει την βραδιά.

Ακολουθεί αναλυτικά η αλφαβητική λίστα των συγκροτημάτων/καλλιτεχνών και των διασκευών που θα αναλάβει έκαστο:

Betty loop loop – There Is A Light That Never Goes Out
Γιος της Αφής – Vicar In A Tutu + How Soon Is Now
Egg Hell – Frankly, Mr Shankly
Ilia Darlin – Never Had Noone Ever
Kid Flicks + Saint Garlics – Cemetry Gates
Lumiere Brother – Some Girls Are Bigger Than Others
Matteus – Bigmouth Strikes Again
Nalyssa Green – The Queen Is Dead + Last Night I dreamt that Somebody Loved Me
Pan Pan – Some Girls Are Bigger Than Others
Tax Collectors – The Boy With The Thorn In His Side

Όπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν και εσείς το The Queen Is 25: A Tibute To The Smiths στο Gagarin δεν θα είναι μια ακόμα “τυπική” βραδιά – αφιέρωμα από αυτές που λαμβάνουν χώρα σε indie/alternative bars/clubs σε σχεδόν εβδομαδιαία βάση εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες αλλά μια πραγματική γιορτή για τους πολυπληθείς fans των The Smiths.

The Queen Is 25: A Tribute To The Smiths
Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 @ Gagarin 205
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Είσοδος: 5 ευρω. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

The Smiths – ‘The Queen Is Dead’ [Digital Video Single]

Keywords
Τυχαία Θέματα