Listen Up: Wise Lines – “Callin’ out” EP

11:03 6/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Τους Wise Lines σας τους συστήσαμε στις αρχές Νοεμβρίου όταν και είχε κυκλοφορήσει το πρώτο single “Towards The Sun”/“This Love” του νέου αυτού συγκροτήματος, με μέλη τους Θοδωρή Σουρβίνο, Αντώνη Γεώργου και Νίκη Παπαγιάννη.

Σήμερα, και με την προσθήκη δύο ακόμα μελών στο συγκρότημα τους Γιώργο Στασινόπουλο και Δημήτρη Φλωράτο, οι Wise Lines κυκλοφορούν σε digital μορφή ένα νέο EP  με τίτλο “Callin’ Out” μέσω της σελίδας

τους στο bandcamp.

To EP περιέχει 4 tracks, συνθέσεις του Θοδωρή Σουρβίνου σε παραγωγή Αντώνη Γεώργου. Στα φωνητικά συμμετέχει η Νίκη Παπαγιάννη. Τη μίξη έκαναν ο Νίκος Τριανταφύλλου και ο Ηρακλής Βλαχάκης και το mastering o Γιώργος Πρινιωτάκης.

Οι Wise Lines θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέους τους EP με μια δεύτερη συναυλία – μετά την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση στα τέλη Δεκεμβρίου –  στο Six  D.O.G.S. στις 5 Απριλίου, με τους Ice Eyes να ανοίγουν την βραδιά και με dj set από τους Harry Vulture και Manal Say.

Παρακάτω ακούστε τα τέσσερα tracks του EP, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε και δωρεάν το πρώτο τραγούδι το EP, με τίτλο “YOU“, για το οποίο οι Wise Lines δημιούργησαν και ένα συνοδεύτικο video, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Μπουσούνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα