To χειμερινό συναυλιακό πρόγραμμα της Arte Fiasco

13:23 3/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Ημέρα ανακοινώσεων πολλών ενδιαφέρουσων συναυλιών για έναν καλύτερο Χειμώνα από την Arte Fiasco.

H ομάδα Arte Fiasco κατάφερε μέσα στην περσινή κυρίως συναυλιακή σεζόν να καθιερωθεί ως μία από τις πιο δραστήριες και “ποιοτικές” – για εμάς – προσπάθειες διοργάνωσης συναυλιών στην Αθήνα, στο πλαίσιο των μικρών σχετικά, αλλά πολύ φρέσκων και σημαντικών ονομάτων.

Ο Σεπτέμβρης πλέον τους βρίσκει έτοιμους να διοργανώσουν έξι – τουλάχιστον

– συναυλίες έως τα Χριστούγεννα , όλες πολύ ενδιαφέρουσες και σημαντικές – οι οποίες παίρνουν παίρνουν περίοπτη φυσικά θέση στην ατζέντα μας. Ας τις δούμε συνοπτικά:

Κατ’αρχάς, το πρώτο μας ραντεβού το οποίο έγινε γνωστό νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι είναι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στο Six D.O.G.S. με το πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρονικό ντουέτο των Walls μαζί  με τους Drog A Tek.

Από εκεί και πέρα, έχουμε τις φρέσκιες επιβεβαιώσεις:

To Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Athens Urban Festival – περισσότερες πληροφορίες για το οποίο θα έχουμε σύντομα – και στο Γκρι κτήριο στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης θα εμφανιστούν οι Errors,  το post-electro συγκρότημα από την Σκωτία, προστατευόμενοι των Mogwai αφού ηχογραφούν στο label τους Rock Action Records. Μαζί τους θα εμφανιστούν οι A Victim Of Society. Με δωρεάν είσοδο, όπως όλο το Athens Urban Festival.

O Οκτώβρης ανήκει στους εξαιρετικούς Καναδούς Japandroids!
Το ντουέτο από το Vanvouver που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος το πολύ καλό δεύτερο album τους “Celebration Rock” θα έρθει στα μέρη μας στο πλαίσιο μιας μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου για μια εμφάνιση στο ΑΝ Club. Χωρίς αμφιβολία θα είναι ένα από τα δυνατά και ιδρωμένα live της χρονιάς!

Στη συνέχεια ο Νοέμβρης, θα μας φέρει την ίσως σημαντικότερη – για αρκετούς από εμάς  στο mixtape.gr – συναυλία του Φθινοπώρου. O σπουδαίος Αμερικανός Ty Segall, η πιο σημαντική προσωπικότητα αυτή τη στιγμή της περίφημης psych σκηνής του San Fransisco, θα έρθει στην Αθήνα με το συγκρότημά του για μια από τις περίφημες πια ζωντανές εμφανίσεις του το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στο ΑΝ Club.

Τον τελευταίο μήνα του χρόνου θα υποδεχτούμε έναν τρελό παλιόφιλο. Ο σπουδαίος Ian Svenonius – ηγέτης των Make Up και των Nation of Ulysses- θα επισκεφθεί την Αθήνα για δεύτερη φορά με το νέο τους σχήμα, τους  Chain and The Gang – σε χώρο που θα οριστικοποιηθεί σύντομα –  την Παρασκευή 7 Δεκεβρίου,  δυόμισι χρόνια μετά από εκείνη την πραγματικά εξαιρετική τους πρώτη συναυλία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >>

Keywords
Τυχαία Θέματα