Video: Sigmataf – ‘Το Κρασί’

Για τον Sigmataf και την ιδιοσυγκρασιακή αλλά ενδιαφέρουσα πορεία του στα εγχώρια μουσικά δρώμενα τα έχουμε ξαναπεί πρόσφατα από εδώ, τόσο για το πρόσφατο άλμπουμ του Τι Κάνει Σε Είσαι Να; Εδώ όσο και για τα υψηλής αισθητικής βίντεο μετα όποια συνοδεύει είτε δικά του κομμάτια είτε άλλων.

Ο Sigmataf μόλις έκανε διαθέσιμο ακόμα ένα βίντεο μέσα από το προαναφερθέν δεύτερο άλμπουμ αυτήν την φορά για το ‘Κρασί’ και με την συμμετοχή της βραβευμένης ελληνίδας ηθοποίου Όλιας Λαζάριδου. Δείτε το παρακάτω

ενώ σαφώς έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε τι λέει σχετικά με την έμπνευση και την δημιουργία του βίντεο ο ίδιος ο Sigmataf:

“Από Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα μέχρι την θεατρική παράσταση κορίτσι μπαταρία η Όλια Λαζαρίδου καταφέρνει να προκαλεί θαυμασμό. Έτσι ένα απόγευμα της έστειλα μήνυμα ότι θέλω να συνεργαστούμε στο video για το τραγούδι ” το κρασί”. Αφού άκουσε το τραγούδι, δέχτηκε.

Μια Κυριακή λοιπόν, ήπιαμε καφέ και το κουβεντιάσαμε από κοντά. Την επόμενη κιόλας Δευτέρα η κάμερα στήθηκε, τα φώτα άναψαν και η Όλια πήρε εκείνες τις εκφράσεις που μου θυμίζουν γιατί την θαυμάζω. Στη συνέχεια μίλησα και με την Σοφία Λιάπη και της είπα την ιδέα που έχω, ρωτώντας την αν θέλει να παίξει. Ήθελε. Σε μία μέρα φτιάξαμε το σκηνικό και το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Όσο για το τραγούδι, φτιάχτηκε σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών τον Νοέμβρη του ’11 και συμπεριλήφθηκε στο album Sigmataf – τι κάνει σε είσαι να ; εδώ. Για καλύτερη εικόνα πατάτε το γρανάζι (κάτω δεξιά στο video) και επιλέγετε ανάλυση 1080.

στο βάθος κήπος…”

Keywords
Τυχαία Θέματα