Δέκα συναυλίες για το φθινόπωρο

12:07 6/8/2015 - Πηγή: Mixtape

Με την αυριανή συναυλία του Nick Waterhouse ξεκινάει, ανεπίσημα τουλάχιστον, η έναρξη της φετινής συναυλιακής χρονιάς και το mixtape.gr σας προτείνει 10 συναυλίες από τις πολλές που θα λάβουν χώρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το επόμενο τρίμηνο και τις οποίες περιμένουμε με αρκετή ανυπομονησία.
Nick Waterhouse

Μπορεί να μην τον είδαμε τελικά τον Ιούλιο, όταν και είχε ακυρώσει την

εμφάνισή του στο 2ο En Lefko Festival, θα τον δούμε όμως στο Gagarin 205, την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά στη χώρα μας. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι His Majesty The King Of Spain. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Nick Waterhouse

The Space Lady

Τα είχαμε γράψει κι εδώ για το πόσο σημαντική είναι η Space Lady στην εξέλιξη της ηλεκρονικής μουσικής από τα 70s μέχρι σήμερα. Η Susan Dietrich θα βρίσκεται στη χώρα μας την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στο Some Bizzare στην Αθήνα και τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Les Yper Yper της Θεσσαλονίκης. Περισσότερα εδώ και εδώ.

Moon Duo

To γκρουπ από το San Francisco φαίνεται ότι έχει αποκτήσει αρκετούς οπαδούς μεταξύ των Ελλήνων μουσικόφιλων, γεγονός που πιστοποιείται με την επιστροφή τους στη χώρα μας για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, δύο και πλέον χρόνια μετά την προηγούμενη επίσκεψή τους. Οι Moon Duo θα εμφανιστούν την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στο Eightball Club της Θεσσαλονίκης και την επομένη στο Six D.O.G.S. μαζί με τους Melt Mountain. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ και εδώ.

Wovenhand

Οι Wovenhand επιστρέφουν στη χώρα μας μετά από δύο χρόνια, για να παρουσιάσουν το φετινό τους άλμπουμ Refractory Obdurate, αλλά και υλικό από τα προηγούμενα έξι άλμπουμ τους. Το συγκρότημα του David Eugene Edwards θα βρίσκεται την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στο Fix Factory Of Sound στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Music Club στην Αθήνα. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Wovenhand @ Gagarin 205

Marissa Nadler

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου το ανανεωμένο gig space του Six D.O.G.S. θα φιλοξενήσει τη Marissa Nadler, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα εισιτήρια και τις υπόλοιπες πληροφορίες του live. Για του λόγου το αληθές όμως, σύμφωνα με το επίσημο site της, η Αθήνα είναι μέσα στις πόλεις που θα επισκεφτεί η συμπαθής Marissa τους ερχόμενους μήνες.

Future Islands

Τους Future Islands τους περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία είναι η αλήθεια, καθώς είναι ένα από τα συγκροτήματα που έχουν καταφέρει να σημαδέψουν τη χρονιά, τόσο με το πολύ καλό άλμπουμ τους Singles, όσο και με τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Στην Αθήνα έρχονται για τρίτη φορά, την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στο Gagarin 205. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Mechanimal οι οποίοι θα παρουσιάσουν το δεύτερο άλμπουμ τους που κυκλοφορεί το φθινόπωρο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Allah-Las

Άλλη μια μπάντα που φαίνεται να έχει κερδίσει πολλούς φίλους στη χώρα μας είναι οι Allah-Las, οι οποίοι ξανάρχονται στην Ελλάδα ένα χρόνο μετά την πρώτη τους γνωριμία με το ελληνικό κοινό. Οι Αμερικάνοι θα επιστρέψουν το Σάββατο 1 Νοέμβρη στο Fuzz Club. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Allah-Las

The Boxer Rebellion

Στις 3 Νοεμβρίου θα βρίσκονται στην Αθήνα και το Six D.O.G.S. οι The Boxer Rebellion, οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας για πρώτη φορά. Οι Βρετανοί θα παρουσιάσουν ένα setlist που θα βασίζεται κυρίως στο πρόσφατο άλμπουμ τους Promises που κυκλοφόρησε πέρσι. Το opening act θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ πληροφορίες για το live μπορείτε να βρείτε εδώ.

Xiu Xiu

Το ιδιαίτερο σχήμα του Jamie Stewart που ακούει στο όνομα Xiu Xiu επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας, φέρνοντας μαζί του τα δύο φετινά τους άλμπουμ Angel Guts: Red Classroom και Unclouded Sky, αλλά και highlights της μεγάλης δισκογραφίας τους, που αν και ξεκινάει το 2000, μετράει ήδη πάνω από 50 (!) κυκλοφορίες. Οι Xiu Xiu θα βρίσκονται στο Six D.O.G.S. την Κυριακή 9 Νοεμβρίου μαζί με τους Suicide Bond. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Sebastien Tellier

Με το πρόσφατο άλμπουμ του “L’ Αventura” να είναι ένα από τα αδιαμφησβήτητα άλμπουμ του φετινού καλοκαιριού, ο Γάλλος επιστρέφει στη χώρα μας δύο χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην Αθήνα. Ο Sebastien Tellier θα βρίσκεται στο Fuzz Music Club την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα