Η μισητή Charlize Theron- Young Adults trailer

 Η νέα ταινία του Jason Reitman (Thank You for Smoking, Up in the Air) είχε μείνει μακριά από τα φεστιβάλ και τον κύκλο της προώθησης και διαφήμισης μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε και βγήκε τo trailer το οποίο φαίνεται ότι δικαιολογεί τις φήμες ότι πρόκειται για ένα λίγο πιο σκοτεινό φιλμ από τα προηγούμενα του σκηνοθέτη.

Όπως γράφουν και τα αμερικανικά

sites, κάποιος λόγος θα υπάρχει που στο trailer του Υοung Adults διαβάζουμε “From The Director Of ‘Up In The Air’ And ‘Thank You For Smoking” παρά την παρουσία της Charlize Τheron, ενός πολύ εμπορικού ονόματος στον πρωταγωνιστικό ρόλο. To σενάριο της βραβευμένης με Οσκαρ Diablo Cody (για το Juno- επίσης σε σκηνοθεσία Reitman του 2007) επικεντρώνεται σε μια 30-plus συγγραφέα νεανικών βιβλίων που γυρνά διαζευγμένη στη Μιννεσότα όπου μεγάλωσε για να ξανακερδίσει τον πρώην της από το σχολείο που πλέον είναι παντρεμένος (Patrick Wilson) με παιδί να έρχεται. Ο Patton Oswalt παίζει το ρόλο του weirdo παλιού συμμάθητή και συντρόφου στο ποτό της Theron και το trailer αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με τους χαρακτήρες και την υπόθεση.

Η ερμηνεία της Theron φαίνεται πολλά υποσχόμενη, αφού πλάθει με ιδιαίτερα σκοτεινό τρόπο το χαρακτήρα της μισητής, σκύλας συμμαθήτριας που επιστρέφει με νέα σκοτεινά σχέδια. To trailer που θα δείτε είναι το πιο “σκληρό” από τα δύο που κυκλοφόρησαν, με το τραγούδι του David Bowie “Queen Bitch” να το ανοίγει και να ακολουθεί η Theron σε ένα best-of κακής συμπεριφοράς και δολοπλοκίας προκειμένου να κατακτήσει τον στόχο της.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Δεκεμβρίου στις Η.Π.Α. και τον Φεβρουάριο και Μάρτιο στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα