Νέες προσθήκες στο line up του Plisskën Festival

12:08 15/3/2013 - Πηγή: Mixtape

Δύο ακριβώς μήνες πριν μας υποδεχτεί στην τρίτη κατά σειρά διοργάνωση, τo Plisskën Festival αποκάλυψε τέσσερα ακόμα ονόματα καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο club stage την βασική ημέρα του τετραημέρου, το Σάββατο 18 Μαϊου στο Κτήριο 56 στον Ελληνικό Κόσμο, αλλά και μία ακύρωση.

Οι καλλιτέχνες του προστίθενται στο line up του τετραημέρου – φτάνοντας πια στα 27 ονόματα – είναι οι παρακάτω:

Jonas Rathsman

O Σουηδός DJ και παραγωγός είδε μέσα

στο 2012 το τραγούδι του “Tobago” να κυριαρχεί στα βρετανικά dance floors, έχοντας κερδίσει την υποστήριξη από τα dance radio shows του BBC Radio 1, και με τον Pete Tong να είναι ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του. Μετά από παρουσία στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου, και με μία σειρά από εξαιρετικά mixtapes – όπως αυτό του περασμένο μήνα – μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο του single “Bringing You Down” στην French-Express.

Click here to view the embedded video.

Larry Gus

O μοναδικός Έλληνας καλλιτέχνης που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής για το φετινό Plisskën Festival δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Ο Παναγιώτης Μελίδης, γνωστός μας εδώ και κάποια χρόνια ως Larry Gus, θα παρουσιάσει στο club stage του Plisskën το νέο του album “Years Not Living”, το οποίο θα κυκλοφορήσει από την θρυλική πλέον DFA Records μέσα στο 2013, ενώ μία εβδομάδα μετά την εμφάνισή του στην Αθήνα θα συμμετάσχει στον μεγάλο εορτασμό για τα 12 χρόνια της DFA Records στην Νέα Υόρκη, μαζί με όλο το roster του label.

Click here to view the embedded video.

Lil Silva

O βρετανός Lil Silva θα φέρει τον ήχο του UK Underground στο club stage του Plisskën, ως ένας από τους φρέσκους και χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του, την στιγμή που απογειώνεται προς το mainstream. To dj set του στο Boiler Room μέσα στο 2012 είναι πλέον κλασικό και μέσα στο 2013 περιμένουμε να συνεχίσει να παράγει ακόμα περισσότερα βρώμικα remixes – όπως έχει κάνει ήδη για καλλιτέχνες όπως οι SBTRKT, AlunaGeorge και Lana Del Rey – ενώ αναμένουμε και τις νέες του προσωπικές παραγωγές.

Click here to view the embedded video.

Skinnerbox

Εδώ και 10 χρόνια το δίδυμο των Iftah Gabbai και Olaf Hilgenfeld βρίσκονται στην καρδιά του ηλεκτρονικού ήχου του Βερολίνου. Πολλές κυκλοφορίες, αναρίθμητα club nights και περίφημοι πια για την αυτοσχεδιαστική – με πολλά στοιχεία δανεισμένα από την jazz και avant garde πρωτοπορία - live ηλεκτρονική μουσική που παρουσιάζουν. Μέλη πλέον του ρόστερ της ”BPitch Control”, και έχοντας κυκλοφορήσει ένα απίθανο rework του θρυλικού “A Love Supreme” του John Coltrane, οι Skinnerbox επιστρέφουν στη χώρα μας για μία δεύτερη εμφάνιση.

Click here to view the embedded video.

Όσον αφορά την ακύρωση που αναφέραμε στην αρχή, πρόκειται για τον Δανό DJ και παραγωγό Tomas Barfod, ο οποίος τελικά δεν θα εμφανιστεί στο Plissken Festival, λόγω υποχρεώσεών του με το συγκρότημά του WhoMadeWho.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένουμε και το τελικό line up της Κεντρικής σκηνής της βασικής ημέρας – για να έχουμε έτσι την πλήρη εικόνα του τετραημέρου 16 με 19 Μαϊου.

Θυμίζουμε ότι σήμερα Παρασκευή είναι και η τελευταία μέρα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το φετινό The Lab.

Προπώληση Εισιτηρίων προς 30 ευρώ
Viva | http://www.viva.gr/tickets/festival/plissken/, Τηλ: 11876
Ticket Arena | http://ticketarena.gr/
Eventbrite | http://plisskenfestival2013.eventbrite.com
Public Συντάγματος | Καραγεώργη Σερβίας 1, Τηλ: 2103246210
Ticket House | Πανεπιστημίου 42, Τηλ: 2103608366

Festival Links
Website | www.plisskenfestival.gr
Facebook | www.facebook.com/plisskenfestival
Twitter | www.twitter.com/plisskenfest
Blog | www.plisskenfest.tumblr.com
Youtube | www.youtube.com/plisskenfestival

Keywords
Τυχαία Θέματα