Νύχτες Πρεμιέρας: Κερδίστε προσκλήσεις για την προβολή του “Avalon”

10:54 18/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Όλα τα πάρτι κάποια στιγμή τελειώνουν. Αυτή είναι μία από τις κοινές παραδοχές της ζωής, όμως ο εξηντάρης πλέον Γιάνε δεν λέει να το καταλάβει. Προσκολλημένος στο πεδίο λαμπρής δόξης που του πρόσφεραν τα 80s, εξακολουθεί να δηλώνει διοργανωτής πάρτι και το τελευταίο του εγχείρημα αφορά στη δημιουργία του υπερπολυτελούς κλαμπ Αβαλον σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Σουηδίας. Οταν η ανωριμότητά του τον φέρει αντιμέτωπο για μία ακόμη φορά με τις ευθύνες που συστηματικά έχει αποφύγει, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά. Η άνοδος και η πτώση ανδρών ισχυρών είναι κινηματογραφικός κοινός τόπος, αλλά ο Αξελ

Πετερσέν στο ντεμπούτο του ζουμάρει στο γοητευτικά παρακμιακό κομμάτι της καθόδου μιας ζωής γεμάτης γκλάμουρ. Ο Γιοχάνες Μπροστ, θρυλικό πάρτι άνιμαλ και κολλητός του Μικ Τζάγκερ, είναι η ιδανική επιλογή για τον ρόλο του Γιάνε, που αρνείται να αποδεχτεί ότι γερνάει, καθώς ενσαρκώνει την αναπόφευκτη σαπίλα στην οποία ρίχνει τους υπηρέτες του ο καπιταλισμός. Μεταμφιεσμένο σε θρίλερ, το «Avalon» εκτοξεύει το αθόρυβο δηλητήριό του προς πάσα κατεύθυνση, μέχρι που η επιβίωση – αντί για νίκη – θυμίζει τιμωρία.

avalon – trailer από NyxtesPremieras

Η ταινία “Avalon“ θα προβληθεί το  Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στον κινηματογράφο ΟΠΕΡΑ 2 στις 19:30 στο πλαίσιο του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας!

Το mixtape.gr σε συνεργασία με το Φεστιβάλ προσφέρει  3 διπλές προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες του για την προβολή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην διεύθυνση [email protected] με θέμα “Avalon” αναφέροντας φυσικά και το ονοματεπώνυμό σας. Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με email.

Keywords
Τυχαία Θέματα