Ο Joe Lally στην Αθήνα και άλλα νέα για τους Fugazi!

14:08 1/12/2011 - Πηγή: Mixtape

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα επιθυμούσαν μια εμφάνιση των Fugazi στην Ελλάδα, καθώς η μπάντα από την πρωτεύουσα των Η.Π.Α. μετρά πολλούς και φανατικούς ακροατές μεταξύ των μουσικόφιλων της χώρας μας.

Και αφού κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό σήμερα, μιας και από το 2003 και έπειτα έχουν σταματήσει να περιοδεύουν και να δισκογραφούν, η “τζούρα” που θα πάρουμε από τον Joe Lally και τη μπάντα του κρίνεται, αν

μη τι άλλο, επαρκής.

Ο μπασίστας και ιδρυτικό μέλος των Fugazi θα επισκεφτεί την Αθήνα και το Six D.O.G.S. το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012, καλεσμένος της Alterground, σε μια συναυλία που σαφώς αναμένεται το αδιαχώρητο. Όχι μόνο λόγω του περιορισμένου αριθμού θεατών, αλλά και λόγω της “δίψας” των Fugazi-fans να βρεθούν σε απόσταση αναπνοής με έναν από τους ανθρώπους που όρισαν και ακολούθησαν πιστά νέους κανόνες, τόσο στη μουσική όσο και στη στάση τους απέναντι σε αυτή.

Και αν σας άνοιξε η όρεξη για Fugazi, η Dischord Records του Ian MacKaye θα προσφέρει από σήμερα σταδιακά για download 800 (!!!) ζωντανές ηχογραφήσεις των Αμερικάνων post-punk-rockers μεταξύ 1987-2002. Το Live Series A-Z, όπως ονομάζεται, τιμάται προς 5$ ανά show αλλά υπάρχει και η δυνατότητα ο κάθε ενδιαφερόμενος να ορίσει τη δική του τιμή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Για τη συναυλία του Joe Lally στο Six D.O.G.S. τα εισιτήρια κοστίζουν 16 ευρώ και αν λάβουμε υπ’όψιν μας τον περιορισμό των 250 θέσεων, τότε το sold out φαίνεται παραπάνω από σίγουρο. Την επόμενη της συναυλίας στην Αθήνα, ο Lally και η μπάντα του θα εμφανιστούν ζωντανά στο Εν Πλω στο Αγρίνιο.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός Στοάς) και ηλεκτρονικά μέσω των www.ticketarena.gr και www.ticketpro.gr

Links:

www.joelally.com

www.dischord.com/band/fugazi

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα