Οι A Hawk and A Hacksaw σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

13:05 21/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Το περιπλανώμενο ντουέτο του  Jeremy Barnes (ακορντεόν, τύμπανα) και της Heather Trost (Βιολί) – οι πάντα πολύ συμπαθείς και ιδιαίτεροι A Hawk and A Hacksaw – θα καταφτάσουν και στην χώρα μας τον ερχόμενο Μάιο για δύο συναυλίες που διοργανώνει η P90 Events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη τους εμφάνιση

στη χώρα μας – μια εμφάνιση που τους αδίκησε για να πούμε την αλήθεια, αφού εμφανίστηκαν σχεδόν μεσημέρι μέσα στον ήλιο στο Gagarin Open Air Fest του 2007, – ήρθε επιτέλους να απολαύσουμε το ντουέτο από το Νέο Μεξικό σε καλύτερες συνθήκες και μάλιστα έχοντας κυκλοφορήσει πια πέντε album, με το πιο πρόσφατο, το περσινό “Cervantine” να αντλεί πλέον τις επιρροές του από την Ελληνική και την Ιταλική παραδοσιακή μουσική παράδοση. Μάλιστα περιλαμβάνει και μια διασκευή τους στο ρεμπέτικο τραγούδι του 1936 “Μάνα Θέλω έναν Άντρα” – την οποία μπορείτε να ακούσετε και παρακάτω.

Οι Α Hawk and A Hawksaw θα εμφανιστούν την Τετάρτη 16 Μαΐου στη Gaia Live στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη ημέρα Πέμπτη 17 Μαΐου στο  Six D.O.G.S. στην Αθήνα.

Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη προς:

A Hawk and A Hacksaw - Τετάρτη 16 Μαΐου @ Gaia Live , Θεσσαλονίκη
Εισιτήρια: 12 ευρώ
Προπώληση:  Metropolis (Τσιμισκή 33)

A Hawk and A Hacksaw - Πέμπτη 17 Μαΐου @ Six d.o.g.s , Αθήνα
Προπώληση: 12 ευρώ / Ταμείο: 15 ευρώ
Προπώληση: Tickethouse (Πανεπιστημίου 42), Vinyl Microstore (Διδότου 34).

Keywords
Τυχαία Θέματα