Οι Afghan Whigs στην Αθήνα!

14:08 20/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Ήταν αρχές Δεκέμβρη όταν ενθουσιαστήκαμε για την επιστροφή των The Afghan Whigs στην ενεργό δράση. Τώρα έφτασε η ώρα να χαρούμε που θα τους απολαύσουμε ζωντανά και στην Αθήνα!

Οι Afghan Whigs του παλιόφιλου Greg Dulli, του Rick McCollum και του  John Curley επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι

για μια σειρά από συναυλίες, οι πρώτες μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, που θα τους φέρουν headliners στα I’ll Be Your Mirror festivals σε Λονδίνο και New Jersey αλλά και στο Primavera Sound Festival μεταξύ άλλων.

Το κορυφαίο αμερικάνικο συγκρότημα που στιγμάτισε όσο λίγα τα 90s θα εμφανιστεί και στην Αθήνα την Τρίτη 29 Μαϊου στο Vox (Ιερά Οδός 16, Γκάζι) σε μία διοργάνωση της Detox.

Από το 1988 και μέχρι το 2001, οπότε και ανακοινώθηκε επίσημα η διάλυση της μπάντας, ο Dulli και η παρέα του μας χάρισαν έξι άλμπουμς και μια σειρά από singles & EPs γεμάτα παθιασμένες δικές του συνθέσεις αλλά και κολασμένες διασκευές σε soul classics και όχι μόνο (μέχρι και το θεϊκό ‘Creep’ των TLC πέρασε από το χέρια τους!). To 1999 βρέθηκαν και στην χωρα μας για μία και μοναδική φορά για το Rockwave αλλά καλύτερα να μην θυμόμαστε πως τους αντιμετώπισε μέρος του κοινού τότε…

Τα εισιτήρια προπωλούνται ήδη, με τα πρώτα 100 προς 25 ευρώ αποκλειστικά στο www.ticketarena.gr.
Από την Δευτέρα 26 Μαρτίου, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 29 Ευρώ και θα πωλούνται στο Tickethouse, τα Public και το www.ticketarena.gr
Την ημέρα της συναυλίας, θα πωλούνται μόνο από το ταμείο του συναυλιακού χώρου προς 33 ευρώ.

Λόγω της χωρητικότητας του συναυλιακού χώρου, τα εισιτήρια είναι περιορισμένα.

Προθέρμανση με μερικά από τα θρυλικά πια singles των Afghan Whigs.

Keywords
Τυχαία Θέματα