Οι Death In Vegas στην Αθήνα

11:44 20/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Ο Richard Fearless επέστρεψε πέρσι δισκογραφικά ύστερα από μια επταετή απουσία με τους Death In Vegas με την κυκλοφορία του πολύ καλού ”Trans-Love Energies” οπότε και η επιστροφή του στη χώρα μας ήταν κάτι που μας χαροποιεί, αφού έχουν περάσει πια 9 χρόνια απο την τελευταία φορά που εμφανίστηκε στο Ρόδον – σε μια εξαιρετική συναυλία για όσους τυχερούς ήταν εκεί – και 6 αν δεν κάνουμε λάθος από ένα dj set του στο bios.

Οι Death In Vegas - οι οποίοι,

κακά τα ψέματα έχουν μείνει στην μουσική ιστορία με το εμβληματικό “The Contino Sessions” του 1999 – θα εμφανιστούν την Παρασκευή 11 Μαϊου στο Fuzz Club στο πλαίσιο της ανοιξιάτικης/καλοκαιρινής ευρωπαϊκής περιοδείας του συγκροτήματος του Richard Fearless.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι  In Trance 95  – το επαναδραστηριοποιημένο ντουέτο δηλαδή των Alex Μαχαίρα και Νίκου Βελιώτη - οι οποίοι αυτή την περίοδο ετοιμάζουν το νέο τους άλμπουμ, που θα ολοκληρώσουν μέσα στο 2012, και θα κυκλοφορήσει από την Νεοϋρκέζικης εταιρία Minimal Wave.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στην προπώληση προς 25 ευρώ στα Ticket House, Public, www.ticketarena.gr, ενώ στο ταμείο το βράδυ της συναυλίας θα πωλούνται προς 28 ευρώ.

Προθέρμανση με μια επιλογή από την πολύχρονη πορεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα