Οι Gang Of Four στις Αναιρέσεις 2013!

17:09 17/5/2013 - Πηγή: Mixtape

Πιστό στο ετήσιο ραντεβού του το φεστιβάλ Αναιρέσεις, που διοργανώνεται από την νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το Νέο Αριστερό Ρεύμα, και φέτος αφού πρόκειται να λάβει χώρα στην Γεωπονική Σχολή Αθηνών (Ιερά Οδός 54, Ελαιώνας) από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου με πολύ ενδιαφέρον όπως πάντα μουσικό πρόγραμμα αλλά και πλήθος άλλων εκδηλώσεων (προβολές, συζητήσεις, δρώμενα, workshops, έκθεσεις, κλπ).

Φέτος μάλιστα οι Αναιρέσεις κάνουν

την μεγάλη έκπληξη και φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους πρωτεργάτες του βρετανικού post punk Gang Of Four την Παρασκευή 7 Ιουνίου στην σκηνή 1 του φεστιβάλ.

Δεδομένου ότι το ημερήσιο εισιτήριο είναι μόλις 5 ευρώ -άλλωστε όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο δελτίο τύπου που δίνει και το πολιτικό στίγμα, το φεστιβάλ “βαδίζει σε δρόμο διαφορετικό από αυτόν που υπηρετούν τα αμιγώς εμπορικά φεστιβάλ με τη θυσία των πάντων στο βωμό του κέρδους“- η μετάκληση των Gang Of Four, έστω και με αρκετά χρόνια καθυστέρηση και με τον Andy Gill μοναδικό εναπομείναντα από το αρχικό line-up, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Στο υπόλοιπο μουσικό πρόγραμμα του τριημέρου έχετε να δείτε ένα πλήθος ονομάτων σε δύο σκηνές: Victory Collapse, Μωρά στη Φωτιά, Burger Project, Imam Baildi, Wedding Singers, Λόλεκ, Μαριέττα Φαφούτη, Κ.ΒΗΤΑ, Pad Trio, Υπεραστικοί, Μάρθα Φριντζήλα και The Kubara Project, Μαριώ, Φοίβος Δεληβοριάς, Λουκιανός Κηλαηδόνης, Elektrobalkana, JazzMatazz και Swing Shoes με Sugahspank! Περισσότερα μπορείτε να δείτε και στο επίσημο site των Αναιρέσεων.

Gang Of Four – ‘Damaged Goods’ (Live In Atlanta, 1980]

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα