Οι House of Light την Κυριακή στο Six D.O.G.S.

Τώρα αν σας πούμε ότι γνωρίζαμε τους House Of Light θα σας πούμε ψέματα… Ευτυχώς όμως έρχονται αυτή την Κυριακή στην Αθήνα για μια συναυλία στο Six D.O.G.S. και τους μάθαμε, αφού ότι έχουμε από το ντεμπούτο album τους “Come Into My Night” μας έχει κινήσει πολύ ευχάριστα την περιέργεια.

Πολυεθνικό το κουαρτέτο, με μέλη από την Αυστραλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και

την Ιταλία, με βάση ως πρόσφατα το Βερολίνο και τώρα πια τη Νέα Υόρκη, οι House Of Light στηρίζονται στο 80s new wave και έρχονται στις μέρες μας με έναν αρκετά ενδιαφέρον ψυχεδελικό rock ήχο, και με ένα πραγματικά πολύ καλό single το “House of Love“, τo οποία και εμείς τώρα με αφορμή το live τo ανακαλύψαμε.

Την συναυλία της Κυριακής ανοίγουν οι γνωστοί μας Delightful, τρία χρόνια πια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου album τους σε παραγωγή  των Dirk Polak και Tejo Bolten, μέλη του γνωστού new wave συγκροτήματος Mecano.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:30 και το εισιτήριο κοστίζει μόλις 7 ευρώ.

Νωρίτερα την Κυριακή, οι House of Light θα επισκεφθούν το studio του indiegroundradio το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στις 14:00, παρέα με τον Χρήστο Δεμέτη και τον Άκη Μπι-Πι, ή αλλιώς, την εκπομπή Sound Blender.

Keywords
Τυχαία Θέματα