Τα 10 Καλύτερα Marvel Comics του 2011

12:37 15/1/2012 - Πηγή: Mixtape

8 έλληνες μπλόγκερς ψήφισαν τους 10 καλύτερους τίτλους της Marvel Comics της χρονιάς. Δεν γέμισε εύκολα.
η κριτική επιτροπή:

@manolis – ο Ηλίας Ψινάκης - gkoultouroblog
@dimitrisdx – η Κατερινα Κούκα - the original DimitrisDX
@mitsaso - η Δάφνη Μπόκοτα – μυστηριώδης μπλόγκερ ινκογκνίτο
@Hell_b0y – ο Νίκος Μουρατίδης - Hell is a Land

Without Comic Books
@amatyultar - ο Δημήτρης Σκαρμούτσος - amatynews
@georgethebeast – η Τζένη Μπαλατσινού - βαρεμένα ημερολόγια
@iliaskyriazis - o Πέτρος Κωστόπουλος - iliaskyriazis.com
@kingmob25 - ο Χρήστος Δάντης - Sadly, Cairo


ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ: 
Μέρα 1η: οι 10 καλύτεροι τίτλοι από DC Comics
Μέρα 2η: οι 10 αγαπημένοι writers και artists

Σήμερα: οι 10 καλύτεροι τίτλοι από την Marvel Comics!

ΠΑΜΕ!!



10. AMAZING SPIDER-MAN 

@manolis: η χρονιά του υπερ-επικού “Spider-Island”, όπου ολόκληρος ο πληθυσμός του νησιού του Manhattan αποκτά τις δυνάμεις του Spider-Man! Και μετά, το χάος. Πέρα από την actionίλα και το αλαλούμ sitcom χιούμορ, ο Dan Slott χτυπάει αναπάντεχα και τις πολύ ευαίσθητες geek χορδές, πιάνει τον Peter Parker σαν χαρακτήρα κάτω από την μάσκα και τι τον κάνει τόσο ξεχωριστό, ακόμα και σε ένα νησί γεμάτο από δ’αυτους.

9-8. PunisherMAX 

@amatyultar: O Jason Aaron ξεκινάει απ’ την αρχή τον τίτλο που εδραίωσε τον Punisher ως υπέρτατο badass και ενέπνευσε δύο ταινίες, με τον Steve Dillon στα μολύβια (ο οποίος το σχεδίαζε και πριν 10 χρόνια όταν το ξεκίνησε ο Ennis), αυτή τη φορά συμπεριλαμβάνοντας τους supervillains του Marvel Universe, απλά με ρεαλιστικό, κάφρικο MAX τρόπο. Love it or hate it.
@manolis: και γενικά αυτό που η Elektra πηδιέται με τον Kingpin πάνω στο γραφείο του με τα πτώματα των δολοφονημένων αντιπάλων του σκορπισμένα ολούθε και μετά τον προδίδει και πηδιέται μυστικά και με την γυναίκα του πίσω από την πλάτη του
@mitsaso: yeahbuhwhut??? Ώρα να ξαναπιάσω Punisher MAX….


9-8. DAREDEVIL

@KingMob25:  O Mark Waid προσθέτει άλλο ένα αξιοπρεπές run στον χαρακτήρα με την πιο σταθερή σε ποιότητα σειρά της Marvel τα τελευταία 30 χρόνια. To μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται στο σκιτσογράφο Paolo Rivera (ενίοτε με την βοήθεια του Marcos Martin) που γνωρίζει τους κανόνες του storytelling καλύτερα από το 90% των mainstream artists της βιομηχανίας αλλά και στη light-hearted προσέγγιση στον Matt Murdock. Σε ύφος, παρόλο ότι αναφέρεται στην σημερινή εποχή, μου θυμίζει κάτι σαν το Untold Tales of Spider-Man για τον Daredevil.


7-6. NEW MUTANTS 

@manolis: Ο νοσταλγικός τίτλος που επανένωσε τους αγαπημένους όλων έφηβους μεταλλαγμένους των 80s και που κανένας δεν περίμενε να φτουρίσει, εξελίχθηκε στον πιο σταθερά καλό X-τίτλο των τελευταίων χρόνων. Απλό, ανθρώπινο, νεανικό, μια παρέα παλιών σχολικών φίλων που προσπαθούν να βρουν την θέση τους στο όλο και πιο χαοτικό σύμπαν των X-Men


7-6. X-MEN LEGACY / AGE OF X <

Keywords
Τυχαία Θέματα