Τι σχέση έχει το Sex and The City με το Βαθύ Λαρύγγι;

15:57 1/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Το Sex and The City είναι αρκετά αμφιλεγόμενο σε σχέση με το αν “προώθησε” την θέση και την ορατότητα των γυναικών και τη γυναικεία οπτική γενικότερα στις τηλεοπτικές αφηγήσεις.

Σίγουρα παρά τα κάποια καλά της στοιχεία, όπως μια πιο ανοιχτή έκφραση της γυναικείας σεξουαλικότητας και την ανάδειξη της φιλίας μεταξύ των γυναικών ως αξία πάνω συχνά και από ερωτικούς συντρόφους και σχέσεις η σειρά σύντομα κατέληξε σε ένα όργιο μόδας, παπουτσιών και hip στεκιών της Νέας Υόρκης που δεν αφορούσε παρά μόνο γυναίκες με εισόδηματα αντίστοιχα με τις αμοιβές των τεσσάρων ηθοποιών.Για να μη μιλήσω καν για τις δύο απαράδεκτες ταινίες…

Τα παραπάνω είναι η εισαγωγή (μέσω Λαμίας…) για να πούμε ότι η Sarah Jessica Parker θα “εξιλεωθεί” για το χαρακτήρα της Carrie Brandshaw, αναλαμβάνοντας το ρόλο της φεμινίστριας δημοσιογράφου και ακτιβίστριας Gloria Steinem στο Lovelace, το πολλά υποσχόμενο biopic για την ταραχώδη ζωή της Linda Lovelace, πρωταγωνίστριας φυσικά στην θρυλική πορνό ταινία Το Βαθύ Λαρύγγι (The Deep Throat) του 1972.

Το ρόλο είχε αρχικά αναλάβει η Demi Moore, όμως τον εγκατέλειψε επισήμως λόγω υπερκόπωσης. Ο ρόλος είναι μικρός αλλά χαρακτηριστικός αφού η Steinem έκανε ένα πέρασμα από τη ζωή της πορνοστάρ. Έγραψε το άρθρο “The Real Linda Lovelace”, στο οπoίο κατηγορεί τον σύζυγο της Lovelace (πραγματικό όνομα Linda Boreman) για τις φήμες που διέδιδε ότι για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της συζύγου του. Επίσης έγραψε την εισαγωγή για τα απομνημονεύματα της Lovelace Out of Bondage και πήρε μέρος στη συνέντευξη τύπου για το πρώτο βιβλίο της Lovelace, Ordeal.

Tα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη αρχίσει (όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία για το πρόμο του φιλμ) και κρίνοντας από τους συντελεστές θα είναι μια από τις πολυαναμενόμενες ταινίες των επόμενων μηνών.

Το ομώνυμο ρόλο θα επωμιστεί η Amanda Seyfried, ενώ στους υπόλοιπους ρόλους συναντάμε τον Peter Sarsgaard (στο ρόλο του δυνάστη συζύγου της Lovelace), την Sharon Stone και τους Chloë Sevigny, Juno Temple, Wes Bentley, Hank Azaria, Bobby Cannavale, Robert Patrick και James Franco (στο ρόλο του Hugh Hefner).

Οι Rob Epstein και Jeffrey Friedman σκηνοθετούν ( εκτός από το πρόσφατο, αρκετά ενδιαφέρον The Hοwl, ο Εpstein έχει σακηνοθετήσει και το οσκαρικό ντοκιμαντερ Τhe Times of Harvey Milk πάνω στο οποίο πάτησε το Milk του Gus Van Sant).

To Lovelace είναι όμως μόνο ένα από τα δύο πρότζεκτ που βρίσκονται στο στάδιο της παραγωγής σχετικά με το ίδιο πρόσωπο αφού το Inferno: A Linda Lovestace Story θα βγει στους κινηματογράφους το 2013 με την Malin Akerman πρωταγωνίστρια και τη Sasha Grey στο καστ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Mixtape