Το Rockwave Festival 2013 αποκαλύπτεται

19:23 5/4/2013 - Πηγή: Mixtape

Τα 18 χρόνια ζωής κλείνει φέτος το Rockwave Festival και μετά τις πρώτες «διαρροές» από την πλευρά των ίδιων των συγκροτημάτων, των Dead Can Dance και Marky Ramone’s Blitzkrieg με τον Andrew W.K. στα φωνητικά, η διοργανώτρια εταιρία DiDi Music ανακοίνωσε σήμερα τις πρώτες επίσημες πληροφορίες.

Κατ’αρχάς, το φεστιβάλ φέτος

θα διεξαχθεί στις 7, 8 και 9 Ιουλίου, φυσικά στο Terra Vibe – αρκετά ανανεωμένο φέτος σύμφωνα με τους ανθρώπους του – και με την «μουσική» δράση να μοιράζεται στις δύο σκηνές, Terra Stage και το Vibe Stage, με το βάρος να πέφτει κυρίως στους Έλληνες καλλιτέχνες… Όπως αναφέρει μάλιστα χαρακτηριστικά το δελτίου τύπου που λάβαμε « οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες θα εμφανιστούν και τις τρεις μέρες του φεστιβάλ και θα μας κρατήσουν ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τραγουδιστές και δημιουργοί που έχουν χαρακτηρίσει τη σύγχρονη ελληνική μουσική, γνώριμοι ήχοι, ιστορικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου.»

Σήμερα λοιπόν, ανακοινώθηκε το line up της τελευταίας μέρας της διοργάνωσης, της Τρίτης 9 Ιουλίου, η οποία περιλαμβάνει 3 ξένα ονόματα (σχεδόν 2 βασικά..) και 6 ελληνικά.

Κατ’αρχάς, όπως γνωρίζαμε, headliners θα είναι οι Dead Can Dance στην επιστροφή τους στην Αθήνα, αυτή τη φορά στο Terra Vibe, ύστερα από την περσινή τους εμφάνιση.

Μαζί τους οι γνώριμοι μας για τα καλά Monophonics και ο πρώην τραγουδιστής των Archive, Craig Walker – ο οποίος και αυτός πια μετράει πάρα πολλά χιλιόμετρα στην Ελλάδα. Τέλος το line up της Terra Stage συμπληρώνουν οι Opera Chaotique.

Στην Vibe Stage, κυριαρχεί ο σκληρός ήχος από τα 4 ελληνικά συγκροτήματα, με τους Septicflesh φυσικά ως headliners, ως ένα από τα πιο πετυχημένα σε διεθνές επίπεδο στον χώρο του Death Metal και με πολλές παγκόσμιες περιοδείες στο ενεργητικό τους. Μαζί τους οι Chaostar, οι Acid Death και οι Tardive Dyskinesia.

Επιπλέον, το φετινό Rockwave Festival θα το κλείσει ο Γιάννης Αγγελάκας, ο οποίος θα εμφανιστεί μετά τα μεσάνυχτα και αφού το υπόλοιπο πρόγραμμα στις δύο σκηνές θα έχει ολοκληρωθεί.

Συνοπτικά:

ROCKWAVE FESTIVAL 2013
Τρίτη 9 Ιουλίου

*Terra Stage*
Dead Can Dance
Monophonics
Craig Walker
Opera Chaotique

*Vibe Stage*
Septicflesh
Chaostar
Acid Death
Tardive Dyskinesia

(After midnight)
Γιάννης Αγγελάκας

Επίσης επιβεβαιώθηκε και επίσημα η εμφάνιση στις 7 Ιουλίου των Marky Ramone’s Blitzkrieg με τον Andrew W.K. στα φωνητικά αλλά και των ελλήνων 1000Mods καθώς και των βρετανών βετεράνων του heavy metal Saxon.

Αναμένουμε σύντομα λοιπόν και τα ονόματα του υπόλοιπου line up του φεστιβάλ….

Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων θα διατίθεται ειδικό εισιτήριο 3 ημερών που θα κοστίζει 65 ευρώ (γενική είσοδος) και 50 ευρώ, με την επίδειξη κάρτας ανεργίας. Στην τιμή περιλαμβάνεται η διαμονή στο camping για τη διάρκεια του φεστιβάλ και θέση στάθμευσης. Το ημερήσιο εισιτήριο για την 9η Ιουλίου θα κοστίζει 28 ευρώ για «τα πρώτα εισιτήρια»…

Η προπώληση των τριήμερων εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 9 Απριλίου, από τα Tickethouse Αθήνας και Θεσσαλονίκης και online μέσω των www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα