Salma Hayek: «Έχω μπει στον πειρασμό να κάνω botox αλλά αντιστέκομαι»

Είναι 45 χρονών αλλά αρνείται κατηγορηματικά, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει, να κάνει botox καθώς θεωρεί πως κάνουν πολύ κακό στην υγεία μιας γυναίκας.

Η Salma Hayek φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του περιοδικού Lucky και μίλησε τόσο για μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της κατά την οποία είχε πολύ έντονη ακμή στο πρόσωπο, όσο και για τον πειρασμό που

ακούει στο όνομα botox. Η διάσημη λατίνα ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων για την περίοδο που ήταν κλεισμένη στο σπίτι λόγω έντονης ακμής: «Αυτή η ακμή ήταν τόσο έντονη που έπαθα κατάθλιψη. Δεν έβγαινα ούτε για αστείο από το σπίτι. Ξυπνούσα το πρωί και άγγιζα το πρόσωπό μου πριν σηκωθώ από το κρεβάτι, μόνο και μόνο για να προετοιμαστώ όταν θα κοιταζόμουν στον καθρέφτη! Το επόμενο στάδιο της κατάθλιψής μου είχε να κάνει με το φαγητό. Έτρωγα ή πολύ λίγο ή πάρα πολύ. Εγώ πάχυνα γιατί έτρωγα πολύ και μάλιστα δεν είχα ούτε λεφτά. Ούτε το νοίκι μου έφτασα να μην μπορώ να πληρώσω».

Όσο για τα botox η ίδια είπε: «Έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό αλλά αντιστέκομαι. Σκεφτείτε τι κακό κάνετε στους μυς του προσώπου σας και στο δέρμα σας όταν μένετε για αρκετές μέρες ακίνητες επειδή για παράδειγμα είστε άρρωστες. Ατροφούν. Έτσι, αν ακινητοποιήσεις έναν μυ όπως υπόσχεται το botox, θα πρέπει να δουλέψουν άλλοι μυς για να αντισταθμιστεί το όλο θέμα. Και όταν σταματήσεις να κάνεις botox, πώς θα είσαι; Οι Λατίνοι και οι Αφροαμερικάνοι έχει διαπιστωθεί ότι γερνούν πολύ πιο αργά. Τρώμε παχυντικά πράγματα, κάνουμε πολλές και έντονες κινήσεις στο πρόσωπό μας και αυτό κάνει όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους να αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα