Αλέξανδρος Σταύρου: «Τα media μας προστάτευσαν και μας σεβάστηκαν. Ουδέποτε είχαμε πρόβλημα»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πόσο έχει αλλάξει η ζωή του ίδιου και της συζύγου του, Μαριάννας Τουμασάτου με τον ερχομό της κόρης τους.

«Είναι ευλογία να έχεις ένα παιδί, να είσαι δίπλα σ' ένα παιδί! Πόσο μάλλον όταν συνειδητά αποφασίζεις να υιοθετήσεις ένα παιδί, όταν η επιλογή σου είναι συνειδητή και δεν έτυχε από την ερωτική επαφή. Είναι πολύ συγκινητική ως πράξη. Μακάρι όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα να μπορούσαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, αλλά στην Ελλάδα

τα πράγματα με την υιοθεσία είναι τραγικά δύσκολα και εύχομαι να αλλάξουν», δήλωσε στην εφημερίδα «Το παρόν». Μπορεί και οι δύο να ανήκουν στο χώρο της σόουμπιζ ωστόσο έχουν προφυλάξει τη προσωπική τους ζωή να μην γίνεται πρωτοσέλιδο. Πώς τα κατάφεραν; «Και την προστατεύσαμε την προσωπική μας ζωή, αλλά και τα media μας προστάτευσαν και μας σεβάστηκαν. Ουδέποτε είχαμε πρόβλημα. Μόνο μια φορά που φάνηκε το πρόσωπο του παιδιού μας σε μια φωτογραφία. Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Οι δημοσιογράφοι δεν μας έχουν ενοχλήσει, αλλά ίσως δεν βρίσκουν και κάτι παράξενο σε εμάς. Είμαστε μια οικογένεια. Τίποτα το αξιοπερίεργο».

Keywords
Τυχαία Θέματα