Ελένη Φιλίνη: «Δέχθηκα τεράστιο πόλεμο»

«Δέχθηκα τεράστιο πόλεμο. Και λοιπόν;» δηλώνει η Ελένη Φιλίνη και εξιστορεί μια ακραία περίπτωση κατά την οποία μια πολύ γνωστή συνάδελφός της της έβαζε εμπόδια.

 

«Θυμάμαι κάποτε πρωταγωνιστούσα σε μια παράσταση, μια εκπληκτική δουλειά, που συμμετείχε η... Εθνική Ελλάδος. Χόρευα φλαμέγκο. Κάθε φορά που ανέβαινα στη σκηνή μου έκλειναν τη μουσική. Ρωτούσα τους συναδέλφους και μου έλεγα ότι η μουσική ακούγεται μια χαρά. Έλεγα «Θεέ μου, τι έπαθα;». Πήγα να τρελαθώ! Κάποια στιγμή μου είπε η κοπέλα που ήταν υπεύθυνη για τα μικρόφωνα: «Επειδή έχεις τρομάξει και έχω

στενοχωρηθεί πολύ, σου λέω ότι έχω εντολή όταν βγαίνεις να κλείνω τη μουσική. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί είναι από πολύ ψηλά». Πριν από δυο χρόνια έμαθα ποιο ήταν το πρόσωπο που είχε ζητήσει να κλείνει η μουσική. Επρόκειτο για μια καταξιωμένη συνάδελφο που έχει φύγει από τη ζωή. Μου έχουν συμβεί πολλά ανάλογα περιστατικά... Δεν τα σκέπτομαι πια, δεν στέκομαι εκεί, τα προσπερνώ! Όσοι τα κάνουν χάνουν! Και τι έγινε; Μου έβαλε ένα εμπόδιο, δεν με σταμάτησε όμως. Όλα αυτά είναι μικρότητες. Είναι αστεία» συμπλήρωσε στο «Λοιπόν» η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα