Ένας ονειρικός χώρος για το γάμο σας

Με φόντο το μπλε του Σαρωνικού και το φως του ήλιου που δύει η φαντασία και τα όνειρα γίνονται η δική σας πραγματικότητα.

Ένας ανακαινισμένος χώρος δίπλα στη θάλασσα, στην 3η Μαρίνα της Γλυφάδας (Καταράλα)προσκαλεί εσάς και τους καλεσμένους σας για να σας 'ταξιδέψει' μακριά από την Αθήνα.

Χτισμένο πάνω σε βράχο με πλούσια βλάστηση και θέα θάλασσα,στην είσοδο ο εντυπωσιακός

καταρράκτης μαγνητίζει τα βλέμματα ενώ ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος καλωσορίσματος θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας, όσο εκείνοι θα αναμένουν την άφιξή σας απολαμβάνοντας το welcome drink από το μπαρ του Αμάλθεια the Place.

Στον κυρίως χώρο της δεξίωσης ο προσεγμένος φωτισμός και τα διάσπαρτα κεράκια σε συνδυασμό με τον ιδιαίτερο εξοπλισμό και την προσεγμένη διακόσμηση ολοκληρώνουν το ειδυλλιακό σκηνικό της πιο ρομαντικής στιγμής της ζωής σας. Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή θα βρίσκονται οι άνθρωποι του catering Αμάλθεια (www.nm-amaltheia.gr), οι οποίοι με την πολυετή εμπειρία τους θα σας καθοδηγήσουν και θα φροντίσουν και την πιο μικρή γευστική λεπτομέρεια. Στα συν του χώρου συγκαταλέγεται ο άνετος χώρος στάθμευσης και η προστασία από οποιοδήποτε καιρικό φαινόμενο βροχής ή αέρα.

Όσοι επισκεφθούν το χώρο και κλείσουν τη δεξίωσή τους έως τις 10 Μαρτίου θα επωφεληθούν έκπτωσης 20% των αρχικών τιμών.

Για events που θα θυμάστε για καιρό this is the place to be...

Keywords
Τυχαία Θέματα