Ποιος διάσημος ηθοποιός του Hollywood παραδέχτηκε πως κάνει χρήση κοκαΐνης;

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο George Clooney είναι ένας από τους εναπομείναντες αυθεντικούς άντρες που φαίνεται να τα έχει όλα. Φήμη, χρήματα, καλούς φίλους, διάσημες φιλενάδες και αμέτρητους θαυμαστές. Με δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ και μία δημοτικότητα που συνεχώς ανεβαίνει, θα έλεγε κανείς πως δεν του λείπει τίποτα, αλλά δεν είναι έτσι.

Ο

διάσημος ηθοποιός μιλάει στο Hollywood Reporter και δηλώνει ότι υποφέρει από μοναξιά, ζει εδώ και χρόνια με αφόρητους πόνους και δεν μπορεί να κοιμηθεί.
«Όταν κλείνω την τηλεόραση αρχίζω να σκέφτομαι και όταν το κάνω αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ. Νιώθε πολύ συχνά μόνος, ειδικά όταν βρίσκομαι με κόσμο. Όποιος λέει ότι δεν νιώθει μόνος του κάποιες στιγμές λέει ψέματα. Τη μεγαλύτερη μοναξιά τη νιώθεις όταν είσαι με πολύ κόσμο. Έχω υπάρξει απέραντα μόνος σε μια άσχημη σχέση. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από αυτό. Έχω ζήσει τέτοιες σχέσεις.

Βέβαια ο Clooney δεν έμεινε εκεί. Άνοιξε κι άλλο την καρδιά του και τα είπε όλα, ακόμα και αυτά που δε λέγονται.
«Κάποιες φορές πίνω πάρα πολύ. Μου αρέσει να πίνω και υπήρξαν στιγμές στη ζωή μου που ξεπέρασα τα όρια. Έκανα ακόμα και κοκαΐνη, αλλά δεν είμαι εθισμένος. Δεν είμαι πρεζάκι», τόνισε.

Εμείς δεν έχουμε να πούμε τίποτα, τα είπε όλα εκείνος για μας και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Keywords
Τυχαία Θέματα