Λάκης Γαβαλάς: Από μικρός «έκλεβε» τις εντυπώσεις. Διαβάστε άγνωστες λεπτομέρειες της ζωής του

Μπορεί μέχρι πρότινος να γνωρίζαμε κάποια πράγματα για τον Λάκη Γαβαλά και ειδικότερα μετά την σύλληψή του να έγινε πιο οικείος στον κόσμο ωστόσο υπάρχουν πολλά που δεν ξέρουμε για τη ζωή του.

Από μικρός ξεχώριζε και ήταν ένα ταλαντούχο παιδί. Ο πατέρας του Διονύσης ήταν ένας μάγκας μηχανουργός από τον Κορυδαλλό σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso». Ο Λάκης δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής, αλλά ήταν πάντα καλοντυμένος. Στο σχολείο δεν έπαιζε βόλεϊ ή μπάσκετ όπως οι

υπόλοιπο συμμαθητές του στην Ελληνογαλλική Σχολή Αρρένων. Τα θεωρούσα σπορ βάρβαρα και προτιμούσε να διαβάζει περιοδικά όταν εκείνοι έπαιζαν μπάλα. Ο πατέρας του από την Δ' Γυμνασίου τον πήρε μαζί του στο μηχανουργείο κάτι που τον Λάκη δεν τρέλαινε και πολύ. Την ώρα που ο πατέρας του προσπαθούσε να του μάθει τη δουλειά, εκείνος άκουγε ξένη μουσική και χόρευε. Μάλιστα μεγαλώνοντας όταν είπε στον πατέρα του ότι δεν θέλει να γίνει μηχανουργός εκείνος τον έδεσε στο «πάλαγκο» και με την αλυσίδα τον σήκωσε ψηλά και του έλεγε τι θα κάνει μαζί του. Ο Λάκης του απαντούσε ότι θα γίνει ο Σειληνός και δεν άργησε να γραφτεί σε σχολή μπαλέτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα