Ο Μιχάλης, η Ζέτα, οι κατηγορίες για επικοινωνιακά τρικ και η σκληρή απάντηση του τραγουδιστή

«Ο Μιχάλης των αποκαλύψεων» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που θα συνόδευε τη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης καλεσμένος του Τάσου Τρύφωνος στο «Love Radio», μίλησε για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια και το ενδεχόμενο ενός γάμου, το γεγονός ότι τους κατηγορούν για επικοινωνιακά

τρικ, το σκάφος που φέρεται να αγόρασε αλλά και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί με την πολιτική στο μέλλον!

«Η σχέση μου με την Ζέτα έχει γερά θεμέλια. Αν καταλήξει κάπου, θα το δείξει ο χρόνος», δήλωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και συνέχισε λέγοντας πως για τη σχέση τους βλέπει «θετικό και ευοίωνο μέλλον».

Ο τραγουδιστής επίσης απάντησε και για τα δημοσιεύματα που θέλουν αυτή τη σχέση να μην βασίζεται σε αληθινά αισθήματα αλλά σε επικοινωνιακό τρικ.

«Το να διατείνεται κανείς ότι μια σχέση είναι αναληθής και ψεύτικη είναι εκ των πραγμάτων μια προσβλητική και αυθάδης ερώτηση... Το χειρότερο στη ζωή μας είναι η ανακύκλωση φτηνών, ευτελών, διαδόσεων και πραγμάτων. Η δημαγωγία και ο λαϊκισμός είναι ό,τι χειρότερο».

Ενώ τα λόγια του στη συνέχεια έγιναν πιο σκληρά δηλώνοντας: «Κάποιες φορές είμαι υπεράνω. Μέσα από όλα αυτά αναδεικνύεται η κακοπιστία, η κακοβουλία και ο φθόνος ορισμένων. Η κακία είναι μεταδοτική».

Για την οικονομική κρίση, τα περιττά έξοδα και το... σκάφος μίλησε ακόμη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στον «Love Radio» αναφέροντας: «Δεν είμαι σπάταλος, δεν έχω πολλές αδυναμίες, πάθη και ιδιαίτερα χόμπι. Τα έξοδά μου δεν είναι κάτι τρομερό... Αν το απαιτούν οι συνθήκες, μπορώ να ζήσω και με λίγα. Μην τρελαθούμε». Βέβαια, η απάντησή του για την αγορά του σκάφους δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρη αφού αρκέστηκε να πει πως όταν γράφτηκε το ρεπορτάζ για το σκάφος, δεν είχε στην κατοχή του κάτι τέτοιο.

Τέλος, ο τραγουδιστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε να ασχολείται και με τα πολιτικά δρώμενα είτε στην Ελλάδα, είτε στην Κύπρο: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά κάποια στιγμή. Δεν έχω κόλλημα να είμαι σε κάποιο σχήμα, εφόσον με καλύπτει η επιλογή αυτού του σχηματισμού», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή «Ελένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα