Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει ποιοι θα τραγουδήσουν στο γάμο του

Ο Μύρωνας Στρατής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» στο Μακεδονία TV και μίλησε για τον δύσκολο χρόνο που πέρασε αλλά και για τον επικείμενο γάμο του.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως το 2011 του συνέβησαν αρκετά άσχημα πράγματα αλλά ο ίδιος δεν το βάζει κάτω αφού και οι δυσκολίες είναι μέσα στη ζωή και μας κάνουν πιο δυνατούς. Ο Μύρωνας Στρατής

εξήγησε και τι έχει αλλάξει στη ζωή του από τότε που έγινε αναγνωρίσιμος. «Παλιά έπαιρνα το λεωφορείο για να μετακινηθώ, αλλά τώρα έχω κακομάθει με το αυτοκίνητο και φοβάμαι να πάρω το ποδήλατο», ανέφερε.

Επίσης, ο τραγουδιστής είπε πως το τελευταίο διάστημα έχει χάσει αρκετά κιλά καθώς πηγαίνει στο γυμναστήριο και προσέχει τη διατροφή του και την εξωτερική του εμφάνιση.

Όσον αφορά στο πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Μαίρη Συνατσάκη δήλωσε πως σήμερα είναι δύσκολο για τους νέους να κάνουν οικογένεια και παιδιά, παρόλα αυτά όμως εκείνος θέλει να γίνει πατέρας. Και διευκρινίζει πως αν θέλει να παντρευτεί δεν πρόκειται να τον σταματήσει ένα δίσεκτο έτος. Ο Μύρωνας Στρατής ακόμη αποκάλυψε πως έχει βρει ακόμη και ποιοι θα τραγουδήσουν στο γάμο του. «Στο γάμο μου θα τραγουδήσουν οι Onirama, οι Μέλισσες και τα Κόκκινα Χαλιά που είναι και φίλοι του και θα του έρθει και τζάμπα», είπε ο τραγουδιστής.

Όσο για το που υστερεί ο Μύρωνας; Ο ίδιος δήλωσε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» πως δεν έχει ιδέα από ποδόσφαιρο και ζώδια. Καθώς επίσης πως το τελευταίο διάστημα έχει γίνει ο καλύτερος φίλος με τα χαράτσια, είναι ζορισμένος οικονομικά και στην αρχή της καριέρας του έκανε λάθη παρά το ότι με το τραγούδι «Πάνω απ' όλα» έκανε τεράστια επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα