Σεργουλόπουλος- Μπακοδήμου: «Έχουμε υπάρξει «χρυσά συμβόλαια» της ελληνικής τηλεόρασης»

«Έχουμε υπάρξει «χρυσά συμβόλαια» της ελληνικής τηλεόρασης. Εγώ νομίζω ότι περάσαμε και μια πολύ ωραία περίοδο στην τηλεόραση, τότε που υπήρχαν χρήματα –ήμασταν πολύ τυχεροί που δουλέψαμε τότε» δηλώνει η Μαρία Μπακοδήμου.

 

«Είμαστε από τους ανθρώπους που κάνουμε τηλεόραση γιατί μας αρέσει αυτή η δουλειά και περνάμε καλά, δεν κάνουμε τηλεόραση από ματαιοδοξία, άρα ανά πάσα στιγμή έχουμε το ένα πόδι απ' έξω –κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις καλύτερες διαπραγματεύσεις» δήλωσε η παρουσιάστρια στο «TV Έθνος» και συνέχισε: «Βλέπω ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσω

την τηλεόραση. Πάντοτε βλέπω όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Όταν οι συνθήκες δεν καλύπτουν αυτό που θεωρούμε ότι δεν αξίζει και στον σεβασμό που έχουμε και στο πρόσωπό μας και ως επαγγελματίες, βεβαίως! Αν γίνει βασανιστικά, φτηνά, δεν είναι ωραίο, γιατί να το κάνεις; Εγώ και ο Φώτης, και όταν λέω εγώ εννοώ και τους δυο μας πάντα, δεν θέλουμε να υπογράφουμε κάτι που μετά θα ντρεπόμαστε να το κοιτάμε. O,τι υπογράφουμε να το καμαρώνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα