Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στον αδελφό της!

Χαρούμενη, χαμογελαστή και με πολύ φόρα ξεκίνησε την εκπομπή σήμερα η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια είχε κάθε λόγο να είναι ευδιάθετη αφού σήμερα έχουν γενέθλια δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα ο αδελφός της, Θοδωρής Μισόκαλος και η κολλητή της φίλη και κουμπάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Θέλω να πω "Χρόνια Πολλά" σε δύο πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα που έχουν σήμερα γενέθλια. Το Νο1 πρόσωπο είναι ο αδελφός μου. Το καλύτερο παιδί, το καλύτερο παιδάκι που μεγαλώνει του έγραψα και

μήνυμα και του είπα "άντε βρε μπαίνεις κι εσύ στο γκρουπ των μεγάλων". Έγινε 26 χρονών το Θοδωράκι μου!», είπε γεμάτη συγκίνηση η παρουσιάστρια και συνέχισε να στέλνει ευχές «Χρόνια πολλά, Θοδωρή μου! Να περνάς καλά, να είσαι ευτυχισμένος, να μην σε πιάνει το κακό το μάτι. Σ' αγάπαμε και μας λείπεις. Κλαίμε! Άντε, παιδί μου σε περιμένουμε...».

Βέβαια, εκείνη τη στιγμή ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της «χάλασε» λίγο τα σχέδια λέγοντάς της πως δεν χρειάζεται να γυρίσει ο Θοδωρής όταν όλοι φεύγουν. Η Ελένη Μενεγάκη όμως απάντησε με έναν αναστεναγμό και ένα τραγούδι και στη συνέχεια οι ευχές μοιράστηκαν στη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, ζήτησε να παίξουν και κάποια τραγούδια της χαρούμενο, κάτι που ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί και αρκέστηκε στο να χορέψει το «ένα σπίτι καίγεται» και να μοιράσει δώρα στους τηλεθεατές της.

Τέλος, να πούμε πως η Ελένη Μενεγάκη ευχές έστειλε στους αγαπημένους της εορτάζοντες και μέσω twitter!

Δείτε το απόσπασμα

Keywords
Τυχαία Θέματα