Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Το θέατρο δεν βοηθά να επιβιώσεις»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος υπηρετεί την τέχνη με τον καλύτερο τρόπο. Θεωρείται το καλό παιδί της υποκριτικής και αγαπάει το θέατρο περισσότερο από κάθε τι.

  Έχει ρίξει το κασέ της λόγω της οικονομικής κρίσης; «Εξαρτάται το κασέ. Αν ήταν φούσκες-κασέ, σίγουρα θα έχουν πέσει τρελά. Αν δεν ήταν και ιδιαίτερα μεγάλα, δεν έχουν τρομερή διαφορά», δήλωσε στο Glam και συνέχισε: «Είμαι από αυτούς που θα μπορούσαν να έχουν πληρωθεί πάρα πολύ καλά, αλλά επειδή με ένοιαζε το να είμαι αξιοπρεπής σ’ αυτό που

κάνω, έβγαλα τόσα λεφτά ώστε να μην έχω την αγωνία για το αν θα τα καταφέρω στο άμεσο διάστημα. Μην ξεχνάς ότι το θέατρο δεν βοηθά να επιβιώσεις.  Τώρα στην τηλεόραση δεν ξέρεις αν θα πληρωθείς. Ευτυχώς που υπάρχουν οι διαφημίσεις που μας βοηθούν να ζήσουμε». Ο Βασίλης αποκάλυψε ότι δεν γεννήθηκε σε πλούσια οικογένεια και πάλεψε σκληρά για να τα βγάλει πέρα. «Δεν γεννήθηκα σε πλούσια οικογένεια. Ήταν πλούσια βέβαια σε αισθήματα και αγάπη. Έπρεπε να δουλέψω για να ζήσω. Ο στόχος μου να καταφέρω να ζήσω από τη δουλειά που αγαπώ, έχει καλώς, διαφορετικά πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Είχα δώσει προθεσμία μέχρι τα 30 μου. Ε, στα 29 μου τα κατάφερα, έκανα τα «Εγκλήματα» που με βοήθησαν να νοικιάσω και το δικό μου σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα