Τι είδαμε στο Fab 5;

Πρεμιέρα έκανε λίγο μετά τις 10 το βράδυ η πολυδιαφημισμένη εκπομπή του Αντ1 “Fab5″ με τους κυρίους, Ηλία Ψινάκη, Λάκη Γαβαλά, Τρύφωνα Σαμαρά, Γιώργο Μέρλο και Πάνο Φασούλη. Οι 5 άντρες, ο καθένας στον τομέα του, ανέλαβαν να φτιάξουν τον υποψήφιο, έτσι ώστε όταν τον δει η γυναίκα του, η οποία δήλωσε συμμετοχή

για εκείνον, να εκπλαγεί ευχάριστα με τη νέα του εικόνα!

Στα συν της εκπομπής, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τις ατάκες του και ο αρχιτέκτονας Γιώργος Μέλος με την οπτική του περί αισθητικής. Σίγουρα, θετική ήταν και η αλλαγή του παίχτη ως προς το πρόσωπο, τα μαλλιά και τα ρούχα.

Στα μείον ήταν η “χλιαρή” εμφάνιση του Πάνου Φασούλη και των προτάσεων του, όπως επίσης περιμέναμε περισσότερες χιουμοριστικές ατάκες από τον Ηλία Ψινάκη και Λάκη Γαβαλά που έδειχναν τηλεοπτικά κουρασμένοι. Επίσης,σε κάποια σημεία οι 5 κύριοι θεωρήθηκαν υπερβολικοί για τις απόψεις τους, κάνοντας τα μέσα κοινωνικής δυκτίωσης να …πάρουν φωτιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Fab5 έδωσε μια ανάσα γέλιου στους τηλεθεατές και κέρδισε σε μεγαλύτερο βαθμό τις εντυπώσεις από το τρίτο επεισόδιο του rockumentary της Άννας Βίσση. Ευελπιστούμε να μην είναι απλά μια φούσκα που στα επόμενα επεισόδια θα παίρνει την κατηφόρα στα νούμερα της AGB. Μην ξεχνάτε ότι τις περισσότερες Τετάρτες οι 5 άνδρες συναγωνίζονται τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του Champion’s Leaugue!!

Keywords
Τυχαία Θέματα