1 δισεκατομμύριο για το ανερχόμενο αστέρι της Μπαρτσελόνα, νέο συμβόλαιο, ένα λαμπρό μέλλον περιμένει

17:18 30/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα επί των ημερών του Μπαρτομέου στην προεδρία της Μπαρτσελόνα επιχείρησε να ενισχύσει την ομάδα αγωνιστικά μέσω ακριβών μεταγραφών -με τα γνωστά αποτελέσματα- όμως η τακτική των Μπλαουγκράνα έχει αλλάξει. Η ανάγκη ανάδειξης νέων ταλέντων πέρα από τα αγωνιστικά οφέλη που προσφέρει, είναι και απαραίτητη για έναν σύλλογο όπως ο Καταλανικός, αφού δεν χρειάζονται ποσά για μεταγραφές και αντιθέτως μπορεί να προκύψει κέρδος μέσω πωλήσεων.

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως δικαιώνεται με την αλλαγή πλεύσης και θέλει να στηρίξει έμπρακτα

τους νεαρούς που αναλαμβάνουν το βάρος της αγωνιστικής "οικοδόμησης" της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Καταλανοί κατέθεσαν νέα πρόταση συμβολαίου στον κεντρικό αμυντικό, η οποία περιλαμβάνει μακροχρόνια συμφωνία, αύξηση αποδοχών και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Προσθέτει ότι ελπίζουν να δεσμεύσουν τον 17χρονο με νέους όρους πριν από το τέλος της σεζόν.

Ο Κουμπάρσι είναι άλλη μια ιστορία επιτυχίας της περίφημης ακαδημίας της Μασία. Ο νεαρός έχει μεγάλη απήχηση στην πρώτη ομάδα του ισπανικού club, μαζί με τους Πέδρι, Γκάβι, Λαμίν Γιαμάλ και άλλους. Σε μια εποχή που ο σύλλογος αγωνίζεται οικονομικά, αυτή η σημασία της ακαδημίας δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Ο Κουμπάρσι αρχικά ξεκίνησε από την ακαδημία της Τζιρόνα, εντάχθηκε αργότερα στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, έκανε το ντεμπούτο του στην Ισπανία νωρίτερα φέτος και έχει κάνει 13 συμμετοχές μέχρι στιγμής φέτος με τη φανέλα των "Μπλαουγκράνα".

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρία η Λίβερπουλ για να αποκτήσει εύκολα τον επόμενο προπονητή της

Τέλος και ο Ζιντάν Για Μπάγερν λίγο μετά από την απόρριψη από Αλόνσο, ετοιμάζεται η αναπάντεχη επιστροφή;

Keywords
Τυχαία Θέματα