Ανακοίνωση Κλοπ: φοβάται πως τέλειωσε η σεζόν για έναν παίκτη του, δεν θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει για το ιδανικό αντίο

15:12 4/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Λίβερπουλ, παρόλο που πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά φέτος, τα καταφέρνει έχοντας να διαχειριστεί το βάρος των απουσιών που έχουν προκύψει ανά καιρούς μέσα στην σεζόν. Από ότι φαίνεται αυτό θα κληθεί να κάνει για άλλη μία φορά το σύνολο του Κλοπ, αφού ένας παίκτης χάνει την μάχη με τον χρόνο.

Ο Τζόελ Ματίπ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί έστω και ένα λεπτό με την φανέλα της Λίβερπουλ μέχρι το φινάλε και αυτό είναι κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τον ίδιο τον Κλοπ. Ο 32χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον Δεκέμβριο σε ένα νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με την Φούλαμ και

υποβλήθηκε σε επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Η αποθεραπεία του όμως δεν έχει κυλήσει ιδανικά και πλέον ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος.

"Ο Τζόελ τρέχει. Το μισεί αυτό, αλλά είναι σε θέση να τρέξει ξανά", είπε. "Είναι πλέον απαλλαγμένος από τον πόνο, αλλά όλα χρειάζονται χρόνο. Δεν νομίζω ότι η σεζόν είναι αρκετά μεγάλη γι' αυτόν", δήλωσε ο Κλοπ.

Ο αμυντικός είχαν συνθέσει ένα πολύ σφυκτό δίδυμο με τον Βαν Ντάικ, ωστόσο πλέον το μέλλον του στο Άνφιλντ είναι αβέβαιο παρά την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για παραμονή.

Ο στόχος της Λίβερπουλ όμως δεν αλλάζει. Η κατάκτηση των εναπομεινάντων τροπαίων και να κλείσει με τον καλύτερο τρόπαιο την χρυσή εποχή Κλοπ στους "Reds".

Διαβάστε περισσότερα

Και τελικά ποιος νίκησε; Η Τσέλσι ήθελε να τον κρατήσει και ο παίκτης ήθελε οπωσδήποτε την Γιουνάιτεντ

Ο Ντέλε Άλι ήταν ο Μπέλινγχαμ που δεν ξέραμε ότι είχαμε, οι τραυματισμοί και το λάθος mindset

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακοίνωση Κλοπ,anakoinosi klop