Η Γιουνάιτεντ το 'χει πάρει σοβαρά και πάει για μεγάλη κίνηση με άνθρωπο κλειδί στο αγγλικό ποδόσφαιρο

11:35 14/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικές εβδομάδες πέτυχε "σπουδαίο" χτύπημα κατά της Σίτι, καθώς πήρε από τη διοίκησή της το ικανό στέλεχος, Ομάρ Μπεράντα. Ο Μπεράντα θα αναλάβει τα καθήκοντά του σε μερικούς μήνες και θα είναι ο CEO των Κόκκινων Διαβόλων.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα η Γιουνάιτεντ συνεχίζει την ανοικοδόμηση σε διοικητικό επίπεδο πρώτα και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Νταν Άσγουορθ. Για όσους δεν γνωρίζουν ο 52χρονος παράγοντας είναι από τους top

ποδοσφαιρανθρώπους στο Νησί με δυνατό βιογραφικό να τον συνοδεύει.

Για την ιστορία ο Άσγουορθ έχει δουλέψει στην Γουέστ Μπρομ από το 2004 έως το 2007 ως μάνατζερ στις ακαδημίες. Μετέπειτα και ως το 2013 ήταν ο Αθλητικός Διευθυντής του κλαμπ. Στη συνέχεια μπήκε στην Ομοσπονδία και δούλεψε ως Διευθυντής Ανάπτυξης από το '13 μέχρι το '18.

Αργότερα επέστρεψε στην καθημερινότητα ομάδας και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της Μπράιτον για την οποία δούλεψε ως Τεχνικός Διευθυντής (2019-2022). Από τον Μάιο '22 είναι ο Αθλητικός Διευθυντής της Νιουκάστλ κι έφοσον η Γιουνάιτεντ καταφέρει να τον πάρει τότε θα μιλάμε επί της ουσίας για παραγοντική μεταγραφή.

Σε κάθε περίπτωση ο Νταν Άσγουορθ είναι σοβαρή προσωπικότητα στο χώρο του αγγλικού ποδοσφαίρου και με τρομερές διασυνδέσεις. Το ότι η Γιουνάιτεντ σκέφτεται και δυναμώνει αυτούς που δουλεύουν πίσω από το ποδοσφαιρικό τμήμα σημαίνει πολλά ως προς την προσέγγιση που κάνει η νέα διοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα

Υποψήφιος διάδοχος του Κλοπ με άρωμα Ελλάδας

Ο Εμπαπέ θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του Ανρί και κοιτάζει ομάδα έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα