Αποχωρεί από την Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 23χρόνια ο πιο πιστός της στρατιώτης, θα τα δώσει όλα μέχρι τέλους

15:21 20/4/2024 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη αποχωριστεί τα τελευταία χρόνια τους Μπενζεμά, Κασεμίρο, Μπέιλ και Μαρσέλο μεταξύ άλλων, την ώρα που η επόμενη φουρνιά των "Λος Μπλάνκος" έχει ξεκινήσει ήδη τα βήματα για να παραλάβει ολοκληρωτικά την σκυτάλη των "παλιών".

Τώρα, όμως ετοιμάζεται να πει αντίο ένας παίκτης που ναι μεν δεν αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα των επιτυχιών, όμως έγραψε και εκείνος την δική του ξεχωριστή ιστορία με το σήμα της Βασίλισσας. Ο Νάτσο ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόφασή του να αποχωρήσει από τους "Μαδριλένους" μετά από 23 ολόκληρα

χρόνια.

Ο Ισπανός αμυντικός εντάχθηκε στης ομάδα της καρδιάς του σε ηλικία 11 ετών και παρέμεινε σε εκείνη μέχρι και σήμερα. Αποτελούσε ανέκαθεν μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας και όχι μόνο, αφού έχε αγωνιστεί σε όποια θέση του έχει ζητηθεί δίχως παράπονα, από αριστερό μέχρι και δεξί μπακ...

Ο ίδιος ήταν μάρτυρας όλων αυτών των κατακτήσεων της ομάδας του Φλορεντίνο Πέρεθ από όταν εκείνος ξεκίνησε το 2000 να υλοποιεί το όραμά του για τον σύλλογο ως πρόεδρος της Ρεάλ. Αποτελεί κομμάτι στης ιστορίας της ομάδας και μπορεί αγωνιστικά μιλώντας να μην αφήσει πίσω του... συντρίμμια, όμως δύσκολα θα βρεθεί αντίστοιχος ποδοσφαιριστής για να αντικαταστήσει τον πιο πιστό στρατιώτη της Βασίλισσας.

Όσον αφορά την φετινή σεζόν, ο Ισπανός στα 34 του χρόνια είχε την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά. Ο αμυντικός κατέγραψε 36 συμμετοχές και κάλυψε επάξια τους τραυματισμούς των άλλων αμυντικών. Ο Νάτσο θα επικεντρωθεί από εδώ και στο εξής στους εναπομείναντες στόχους προκειμένου να επιχειρήσει μαζί με την ομάδα να "ράψει" μία ακόμη ένδοξη σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου.

Διαβάστε περισσότερα

Δύο χρονιές ζητούσε να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι, ο Γκουαρντιόλα δεν δεχόταν και τώρα βλέπουμε γιατί

Μίλαν: Είναι οριστικό, ο λαμπρός κύκλος του έκλεισε και ο σύλλογος μπαίνει σε νέα εποχή στο τέλος της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα