Άσχημο «πέσιμο» οπαδών σε παίκτες της Τσέλσι

11:09 4/2/2024 - Πηγή: Contra

Με την κακή πορεία της Τσέλσι φέτος και ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη ήττα από την Λίβερπουλ, οι φίλοι της ομάδας είναι εξοργισμένοι. Έχουν δαπανηθεί τόσα χρήματα, παρόλα αυτά στο χορτάρι το σύνολο του Ποτσετίνο δεν αποδίδει.

Οι «Μπλε» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση της Premier League και ο σύλλογος έχει ξοδέψει πάνω από 1 δισεκατομμύριο λίρες από τότε που ο Αμερικανός επενδυτής πήρε τα ηνία στο Στάμφορντ Μπριτζ

και όμως αυτά τα χρήματα δεν έχουν «καρποφορήσει».

Όλη αυτή η οργή λοιπόν μεταφέρθηκε και στα social media με τις διαδικτυακές επιθέσεις να είναι μαινόμενες και να διαδέχονται η μία τη άλλη. Ως εκ τούτου, δύο παίκτες της Τσέλσι απενεργοποίησαν τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά από επιθέσεις λεκτικής βίας που δέχτηκαν από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο μέσος του Εκουαδόρ Καϊσέδο και ο Αργεντινός νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Φερνάντεζ είναι οι δύο παίκτες που απομακρύνθηκαν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Φερνάντεζ ήρθε από την Μπενφίκα με συμφωνία 103 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο του 2023, ενώ ο Καϊσέδο σφράγισε τη μετακίνηση 100 εκατομμυρίων λιρών από την Μπράιτον το περασμένο καλοκαίρι.

Η Τσέλσι αναμένεται να συναντήσει ξανά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αργότερα μέσα στον μήνα, καθώς θα αναμετρηθούν στον τελικό του Carabao Cup στο στάδιο Γουέμπλεϊ στις 25 Φεβρουαρίου, επομένως η ομάδα του Αργεντινού coach χρειάζεται άμεσα να ανασυνταχτεί προκειμένου να μπορεί να είναι ανταγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερα

Μπελάδες για την Τσέλσι με το Financial Fair Play

Παίκτης της Γιουνάιτεντ απέρριψε τους Σαουδάραβες

Keywords
Τυχαία Θέματα