Ατυχία: Τραυματίας ο Ρονάλντο, χάνει τον αγώνα με Μέσι

16:05 1/2/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι στερήθηκαν την επανασύνδεση τους εντός αγωνιστικού χώρου. Η Αλ Νασρ αναμένεται να αντιμετωπίσει την Ίντερ Μαϊάμι σε φιλικό αγώνα όμως θα υπάρχει μια βροντερή απουσία.

Πριν από τον αγώνα, όλη η συζήτηση αφορούσε το ενδεχόμενο ο Ρονάλντο να παίξει εναντίον του Μέσι, για πιθανώς τελευταία φορά στην καριέρα τους. Ωστόσο, οι οπαδοί έμειναν απογοητευμένοι αφού επιβεβαιώθηκε ότι ο Ρονάλντο εξακολουθεί να αναρρώνει από τραυματισμό.

Το αφεντικό της Αλ Νασρ, Λουίς

Κάστρο, δήλωσε: "Ο Ρονάλντο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για να μπει στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα μπορέσει να ξεκινήσει να δουλεύει με την ομάδα. Θα απουσιάσει από το παιχνίδι".

Με την σειρά του ο άτυχος Πορτογάλος σχολίασε την εξέλιξη αυτή.

"Όπως ξέρετε, έπαιξα 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο και είμαι ο παίκτης που δεν έχει πολλούς τραυματισμούς. Έτσι, είμαι πραγματικά λυπημένος, γιατί η Αλ Νασρ και εγώ, ήρθαμε εδώ στην Κίνα για να απολαύσουμε την περιοδεία. "Οπότε, όπως μπορείτε να δείτε, αισθάνομαι λυπημένος. Ξέρω ότι κι εσείς είστε λυπημένοι, ειδικά οι άνθρωποι που αγαπούν τον Κριστιάνο. Αλλά πρέπει να το δούμε αυτό με θετική σκέψη".

Διαβάστε περισσότερα

Ματιές Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ σε μέσο της Serie A

Τι απέγιναν οι πρώτες 3 μεταγραφές του Κλοπ στην Λίβερπουλ;

Keywords
Τυχαία Θέματα