Μπάγερν, ανατροπή: Σε συζητήσεις για την παραμονή φευγάτου ποδοσφαιριστή

08:20 4/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπάγερν έχει πολλά μέτωπα με βασικότερο αυτό του προπονητή. Έπειτα είναι οι ποδοσφαιριστές και τα συμβόλαιά τους. Με τον Αλφόνσο Ντέιβις η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη καθώς ο Καναδός έχει κλειδώσει στο μυαλό του πως θα πάει στην Ρεάλ και οι άνθρωποι της Μπάγερν από τη συνάντηση με τον εκπρόσωπό του έχουν καταλάβει τις προθέσεις των απέναντι.

Τώρα, ανοιχτό παραμένει και του Τζόσουα Κίμιχ. Τους προηγούμενες μήνες γραφόταν κατά κόρον πως πλέον η Μπάγερν δεν έχει κανένα ταμπού στο ενδεχόμενο πώλησεις του γερμανικού πολυεργαλείου.

Ωστόσο, αμφότεροι οι εμπλεκόμενοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάθισαν και συζήτησαν για το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Οι Βαυαροί θα προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Κίμιχ στο Μόναχο τουλάχιστον έως το 2025 και οι όποιες κουβέντες έχουν γίνει μέχρι στιγμής δείχνουν πως η υπόθεση θα κλείσει με θετικό πρόσημο για το κλαμπ. Για το συγκεκριμένο παίκτη έχει γραφτεί ότι θα ενδιαφερόταν ο Πεπ Γκουαρντιόλα ώστε να συνεργαστούν εκ νέου αλλά στην Μάντσεστερ Σίτι αυτή τη φορά.

Έκλεισε το μάτι στους Μπέκαμ και Μέσι ο Νεϊμάρ

Η Σίτι ήθελε Μαγκουάιρ και η Γιουνάιτεντ έδειξε φιλευσπλαχνία, ο Πόγκμπα ήθελε Γκουαρντιόλα

Keywords
Τυχαία Θέματα