Μπαρτσελόνα: Ο μεγάλος αρχηγός ζήτησε να μείνει, ο Τσάβι έχει πει "οκ" και έρχεται νέο deal

10:27 14/1/2024 - Πηγή: Contra

Τον 11ο χρόνο του στην Μπαρτσελόνα διανύει ο Σέρτζι Ρομπέρτο όντας πλέον, μετά και την αποχώρηση των Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς, ο αρχηγός της ομαδας.

Το συμβόλαιο του έμπειρου μπακ, ο οποίος αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία και ως χαφ, εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις αναφορικά με το μέλλον του.

Στη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ειδική ρήτρα που προβλέπει την ανανέωσή της συνεργασίας

τους για ακόμα ένα χρόνο, με τον Τσάβι να είναι θετικός στην προοπτική της παραμονής του και τον ίδιο σε δηλώσεις του να δηλώνει πιστός στρατιώτης.

"... Αν ο προπονητής με θέλει, είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα για νέο συμβόλαιο. Ελπίζω και του χρόνου να είμαι εδώ και να μιλάμε για τελικούς..."

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σέρτζι Ρομπέρτο έχει πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Ισπανού ακούστηκε έντονα το προηγούμενο διάστημα και για την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι η οποία έχει γίνει πλέον μία μικρή Μπάρτσα καθώς πλην του Αργεντίνου σταρ στο ρόστερ της βρίσκονται και οι Λουίς Σουάρες, Ζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπούσκετς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Λίνγκαρντ προχώρησε σε μεγάλη αλλαγή για να κάνει επιτελούς το comeback

Βόμβα Κίμιχ! Πέταξε σπόντα στην Μπάγερν και άνοιξε τις πόρτες για το μέλλον

Ο Σάντσο επέστρεψε και μέσα σε 35 λεπτά θυμήθηκε τα παλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα