Αυτή είναι η αλήθεια για Κουρμπέλη!

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης ήταν από τα ονόματα που γράφτηκαν και ακούστηκαν πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό, με τον ίδιο να θέλει να αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο παίκτης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να δοκιμάσει στο εξωτερικό με ένα μάλιστα πολύ καλό συμβόλαιο.

Έτσι βρέθηκε στην Τουρκία, με τις ευχές φυσικά του Τάσου Μπακασέτα, με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας να τον υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες.

Ωστόσο τα πράγματα εκεί δεν πήγαν καθόλου καλά και

ο Δημήτρης Κουρμπέλης πολύ γρήγορα βρέθηκε να κάθεται στον πάγκο χωρίς να παίρνει ευκαιρίες.

Στο χρονικό διάστημα που φορούσε τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας και όλες στο πρωτάθλημα.

Έτσι οι τάσεις φυγής μεγάλωσαν για τον Έλληνα μέσο και ο ίδιος άρχισε να το εκφράζει και στην ομάδα του, αφού δεν μπορούσε άλλο την κατάσταση αυτή.

Στο παιχνίδι μπήκε λοιπόν και ο Ολυμπιακός, με τα τουρκικά Μέσα να αναφέρουν ότι τον εξετάζει και μάλιστα το ενδιαφέρον του φαινόταν να είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Η ομάδα του Πειραιά πάντα ψάχνει ποιοτικούς Έλληνες και ο παίκτης δε θα έλεγε «όχι» στο να επιστρέψει στη Stoiximan Super League, ειδικά έχοντας ένα καλό πρότζεκτ στα χέρια του.

Μπορεί ενδόμυχα να επιθυμούσε την επιστροφή στην Ελλάδα, αλλά ουδέποτε «εκβίασε» κανένα σενάριο ανεξαρτήτου χρώματος.

Εκείνο που αξίωνε ο άλλοτε captain του Παναθηναϊκού ήταν να μην χάσει μέρος του συμβολαίου του από την Τραμπζονσπόρ και ένα περιβάλλον για παίζει σε εβδομαδιαία βάση και να ην τεθεί εν αμφιβόλω η θέση βασικού στην Εθνική εν όψει της προοπτικής για το Euro!

Οπερ και εγένετο και ήρθε ο δανεισμός στην Καραγκιουμρούκ. Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση…

Γιάννης Χωριανόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα