Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο καταλαβαίνει την κριτική του κόσμου αλλά σηκώνει ασπίδα μπροστά στον Τσάβι

08:40 17/12/2023 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βαλένθια εκτός έδρας με τον Τσάβι να βρίσκεται εκ νέου στο επίκεντρο της κριτικής. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, πολλά ακούγονται για τον προπονητή των Καταλανών έως και πως έχουν χαλάσει οι σχέσεις του με τη διοίκηση της ομάδας.

Πρώτα ο ίδιος έτρεξε να διαψεύσει τις φήμες και μετέπειτα ο διευθυντής και παλαίμαχος παίκτης των Μπλαουγκράνα Ντέκο.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος με δήλωσή του έσπευσε να προστατεύσει τον προπονητή του αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ξαναχτίζουμε το κλαμπ. Ο

Τσάβι ήταν γενναίος να αποδεχθεί τη δουλειά σε μια δύσκολη στιγμή. Καταλαβαίνω την κριτική καθώς ο κόσμος περιμένει την Μπάρτσα να κερδίζει".

Σε πρώτη φάση, πάντως, φαίνεται ότι τόσο ο Πορτογάλος όσο και οι υπόλοιποι επί των αποφάσεων στην ομάδα στέκονται στο πλευρό του Τσάβι. Τα αρνητικά αποτέλεσμα, όμως, συσσορεύονται και η πίεση προς τον προπονητή αυξάνεται δεδομένα. Θυμίζουμε πως ο Τσάβι μόλις πριν από μερικές ημέρες ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και είναι καλύτερα από ποτέ στην ομάδα.

Η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση με 35 βαθμούς κι ένα ματς λιγότερο από την 4η με 34 βαθμούς Ατλέτικο και πίσω από τις Ρεάλ Μαδρίτης (39 βαθμούς) και την πρώτη της βαθμολογίας Χιρόνα που έχει φτάσει τους 41 βαθμούς με μόλις μία ήττα και δύο ισοπαλίες στη σούμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα