Μπαρτσελόνα: Πήραν φόρα οι μπλαουγκράνα, ανανεώνουν και τον παίκτη "κλειδί" του Τσάβι

11:45 20/9/2023 - Πηγή: Contra

Ενθουσιασμένοι είναι οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας κατά τις πρώτες αναμετρήσεις της φετινής σεζόν και θέλουν να διευθετήσουν όλες τις ανοιχτές υποθέσεις με τις ανανεώσεις των συμβολαίων για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον και η ομάδα να επικεντρωθεί στους στόχους της.

Μία απ' αυτές σχετίζεται και με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ του οποίου το συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα λήγει το καλοκαίρι του 2026.

Για τον Ολλανδό χαφ

ρωτήθηκε ο Τσάβι, λέγοντας πως θέλει να ανανεωθεί το συμβόλαιο του παίκτη με κλειστά μάτια καθώς πρόκειται για έναν από τους παίκτες κλειδιά της ομάδας.

"Φυσικά και θέλουμε να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του Ντε Γιονγκ, με κλειστά μάτια. Είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς και βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του"¨

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα είχε έρθει σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, για λόγους FFP, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα, παρά τις πιέσεις του Τεν Χαχ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αζάρ: Πάει για μεγάλη ανατροπή ο Βέλγος, σκέφτεται την επιστροφή για χάρη ομάδας του Europa League

Λεβαντόφσκι: Έγραψε ιστορία ο Πολωνός, μπήκε στο κλαμπ των CR7 και Μέσι

Κέιν: Αυτή η κορυφαία ομάδα πήγε να χαλάσει τα σχέδια της Μπάγερν Μονάχου λίγο πριν το μεγάλο deal

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Πήραν, Τσάβι,bartselona, piran, tsavi